TCDD och järnvägs tågoperatörer möts i samrådsmöte

tcdd- och järnvägstågsoperatörer möts vid evenemanget
tcdd- och järnvägstågsoperatörer möts vid evenemanget

TCDD, TCDD Transport- och järnvägsoperatörer träffades vid mötesrummet för högkvarteret för samråd.

TCDD Meeting Generaldirektör Ali Ihsan lämpligt Vice TCDD Generaldirektör Ismail H. Murtazaoğlu, TCDD Transport General Manager Erol Arikan, TCDD Transport biträdande generaldirektör Cetin Altun, Railway Transport Association generaldirektör Yasar vägen och anslöt sig till vd för den privata sektorn deltar i järnvägsverksamheten i bolaget.

TCDDs generaldirektör Ali İhsan Uygun valdes till styrelsens ordförande för utvecklingen av järnvägsförvaltningen och de problem som intressenterna står inför.

"Vi är den enda samtalspartnern för alla dina problem"

Bekvämt, notera att utför samordning som syftar till det första mötet med TCDD Järnvägs tågoperatörer; Ir Problemen är inga problem som inte kan lösas. Vi är också medvetna om att det finns problem som måste lösas på lång sikt kostnaderna. Vi är här för det. Vi kommer att övervinna med tålamod och tålamod. Sab Lämplig också one-stop shopping för alla dina problem anger att följa varje ämne som diskuteras vid bordet är oss. Det är därför vi är här, mina vänner tar noteringar av din vision. TCDD sa att vi vill att du ska se till att vi gör vad vi kan.

Dur TCDD Transportation är vår huvudsakliga funktion "

Transportation Inc. är en TCDD-grupp som hänvisar till Fit, företaget är ett av huvudelementen för TCDD, sa han. Att betona att sektorns synvinkel är viktig, sade Uygun att, som våra intressenter inom den privata sektorn, är era åsikter guld värda för oss.

"Vi tar vår kraft från vår historia"

TCDD Chef för transport Erol Arıkan Vi tar vår styrka inom sektorn från vår historia. Detta möte kommer att konsolidera våra snabba steg och göra det möjligt för oss att nå våra mål lättare. Våra samråd kommer att lyfta på oss som vanligt. Som TCDD Transportation är vi redo att tillhandahålla alla typer av hjälp till våra intressenter inom sektorn. Vi är här för att lösa våra problem och vi; Som en väletablerad organisation tror vi att vi måste leda våra intressenter i järnvägsverksamheten. Våra steg är att öka konkurrensen och att radera stålskenorna som alla kan vara nöjda med.

Som transport får vi service i 20-föremålet på godstransport från TCDD. Jag tror att vi, eftersom vi är stora företag inom tjänsteupphandling, behöver organisera en lite mer kombinerad organisation. Jag tror att vi uppmuntrar våra intressenter inom den privata sektorn. För 3-åren har problemen som vi stött på i järnvägstågsoperationer inte lösts. Jag tror att vi kommer att utveckla och utveckla sektorn och vårt land med enighet. Jag tror att samrådsmöten kommer att öka vår sektors framgång. Därför vill jag fortsätta med vissa intervall.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar