Transport från Memur-Sen till TÜDEMSAŞ

kontaktperson
kontaktperson

Transportchef-Sen ordförande Kenan Caliskan och Sivas Branch Management besökte TÜDEMSAŞs generalsekreterare Mehmet Başoğlu på hans kontor.

Transport Officer-Sen hårt Kenan talman! Det TÜDEMSAŞ av året 1939 ades i vårt land till land och Sivas ekonomi idag gemensamt uttryckt som bidrog starkt till järnvägssektorn, TÜDEMSAŞ i vårt land, det kan inte ignoreras dess bidrag till utvecklingen av järnvägstransporter. Den Generaldirektör Mehmet TÜDEMSAŞ Başoğlu målen uttryckte sin tillfredsställelse med besöket i TÜDEMSAŞ, Sivas och järnvägar för att tjäna vårt land, sade han. Başoğlu, för att flytta till en bättre plats TÜDEMSAŞ för all vår personal, fortsätter vi vårt arbete dag och natt. "Han sa.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar