Turkiet TCDD General 356 April Labor och personal börjar!

Turkiet au April TCDD arbetare och allmän personal basliyor
Turkiet au April TCDD arbetare och allmän personal basliyor

Under de senaste månaderna har TCDD meddelat att det kommer att rekrytera personal. Inom ramen för detta kommer generaldirektoratet för statliga järnvägsförvaltningen, som har offentliggjort meddelanden, att utföra 356-anställningsrekrytering och personalrekrytering till arbetsplatser i olika regioner utan krav på KPSS-poäng. Vem kan ansöka om tillkännagivandet som börjar i april och slutar i april? Vilka regioner kommer att köpas?

VAD ÄR KÖPPOSITIONERNA?

TCDD kommer att ta 356-tågorganisationsarbetare, 86 Railway Road Construction, underhåll och reparation av maskinoperatören till enheterna i olika regioner med en total personal på 42-personer. 188 kommer att genomföra kontinuerlig rekrytering av 40-arbetstagare, inklusive järnvägsunderhållsreparatören och 356-portkranoperatören (RTG CE SSG).

Inköp från Sakarya, Kocaeli, Bilecik, Edirne, Istanbul, Balikesir, Kars, Sivas, Malatya, Adana, Kahramanmaras, Tekirdag, Corlu, Ankara, Kayseri, Izmir, Usak, Amasya, Tokat, Erzurum, Adiyaman, Siirt, Mus, Bitlis, Van , Nigde, Mersin, Mugla, Burdur, Afyonkarahisar, Kirikkale, Aydin, Manisa, Denizli, Erzincan och Karaman kommer att hållas.

APPLIKATIONER 09 APRIL BEGINS!

Meddelandet gjordes av staten Järnvägen och ansökningarna startar från och med 09 april 2019 datum och kommer endast att vara 6 dagar och kommer att tas emot till det senaste 15 april 2019-datumet. Även på April 09 2019 klassificeras enligt meddelanden kommer att tillkännages den Turkiet Business Association och ansökningsprocessen förklaras göras där.

Inget KPSS-villkor! Vem kan tillämpa?

Utgiven av TCDD och de följande dagarna TEO är ovanför KPSS kravet på kandidaterna för de annonser som inte kommer eyayımlan sökas, och andra kvalifikationer riktning, män, till Republiken Turkiet medborgarnas utbildningsnivå som anges av sökanden läget Vocational High School examen, har 36 år fått dagen förhållanden kommer att genomsökas.

Dessutom kommer sökandena inte att krävas för KPSS, İŞKUR på grundnivå av gymnasieutbildningen som meddelades i början av arbetskraftsbehovet och efter arbetets start meddelas efterfrågan på arbetskraft i ISKUR senast den sista ansökningsdagen för anställningsavtal för grund- eller kandidatexamen, Det noteras att informationen kommer att upphöra i enlighet med artikel 4857 andra stycket i arbetslag nr 25 och att den endast kan tillämpas på en av våra arbetskrav som meddelats i İŞKUR.

För detaljerad information om annonsen Klicka här Du kan nå hela texten i annonsen. (İşinols till)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar