Ordförande Oral Women's Gesture

verbala gester till noll cuz kvinnliga president
verbala gester till noll cuz kvinnliga president

Turkiets tio kvinnliga förare som använder Adana Metropolitan kommun borgmästare Huseyin Oral, Buss Operations i pre-jungfrufärd den kvinnliga föraren genom att besöka dem firade kvinnodagen Anatolia station från tunnelbanan till anfallarna i cruising att stoppa och presenterades nejlikor till kvinnor i stopp

Inte bryta traditionen

Hüseyin Sözlü, borgmästaren i Adana Metropolitan Municipality och presidenten för Republiken Alliansen bröt inte traditionen på 8 March International Women's Day och som kvinnliga förare som arbetar som bussförare i Adana Metropolitan Municipality Bus Management Department började arbeta på 05.00. och firade Internationella kvinnodagen.

METROYA BİNDİ PRESENTERADE FÖRBINDELSER TILL PASSAGARE

Metro Anatolian Station var nästa stopp av borgmästare Sözlü, som etablerade stadens framtid med de projekt som han insåg och de metoder som byggde hans landsmäns framtid, med vänlighet, uppriktighet och leende ansikte av sina kollegor. Presentera nejlikor till kvinnliga kollegor som arbetar på den anatoliska stationen, presenterade president Sözlü nejlikorna till kvinnliga medborgare i tunnelbanan och till Akincilar-stationen genom att ta tunnelbanan.

ÜZ Vi är starkare med sina tillgångar "

Han säger att han kan fullfölja utvecklingen av de stigande samhällena med sin fru, sade president Sözlü, uz. Vi känner till de svårigheter som våra hårt arbetande och hängivna kvinnliga bussförare står inför. Vi är medvetna om deras offer. Jag tror att när kvinnornas numeriska närvaro ökar, kommer det samhälle vi lever i att vara mer livligt och välmående ", firade 8 March International Women's Day.

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar