Universitets Junior Samsun Logistics Center

universiteli ungdomar i samsun logistikcenter
universiteli ungdomar i samsun logistikcenter

Samsun TSO fortsätter att fungera inom organisationen som organiseras av Samsun EU Information Center, Samsun Logistics Center gjorde en rundtur i undersökningen.


genomförs i samarbete med Europeiska unionens delegation till Turkiet, Turkiet inom ramen för projektet Support Network EU informationscentrum sedan 1997 Samsun handels- och industrikammare (STSO), som verkar under EU-upplysningen 'IP synliga evenemang' inom ramen för tekniker för universitetsstuderande översynen organiserade vår resa. Inom ramen för projektet ligger eleverna nära 50 som undervisar i Ondokuz Mayıs University Terme Yrkesutbildningsprogram för handelshögskolan, skoldirektör Assoc. Dr. Erol Terzi, biträdande regissör Şahin Değirmenci, instruktörer Murat Yavuz och Muhammet Yüksel besökte Samsun Logistics Center.

Murzioğlu betonar samarbetet mellan universitet och industri

Samsun TSO styrelseordförande Salih Zeki Murzioğlu'nun händelse, inklusive de första studenterna, Samsun Logistics Center Marknadsföring och försäljningschef Mustafa Yavuz Akmeşe, strukturen och driften av centrum informerades. På tal efter Samsun TSO ordförande Salih Zeki Murzioğl "EU Information Centres Network i Turkiet Support Project med lokalbefolkningen, är avsedd att informeras om EU och upplysningsverksamhet genomförs. Arbeta med grupper som barn, ungdomar, kvinnor och funktionshindrade, utförs olika kulturella och sociala aktiviteter. I det här sammanhanget är vi med dig idag inom ramen för IPAs synlighet. Sedan dagen vi började lägger vi stor vikt vid samarbete mellan universitet och industri. Jag tror att projektundersökningen i Samsun Logistics Center, vars mål är att tillhandahålla transport-, lagrings-, distributions- och intermodala transportmöjligheter till de företag som tillhandahåller logistiktjänster i regionen och nya entreprenörer som kommer att investera i logistikbranschen, kommer att vara en bra modell och ett bra steg i ditt yrkesliv i framtiden. "sade han.

Skräddare tackade

Pressmedlemmar deltog också i evenemanget och universitetsstuderande besökte enheterna och lagringsområdena i logistikcentralen och informerades av myndigheterna. Vid slutet av händelsen, Ondokuz Mayıs University Terme yrkesskolelärare Assoc. Dr. Erol Terzi tackade Samsun TSO Samsun EU Information Center för organisationen. Skräddarsy, betonar vikten av yrkesutbildning, "Förutom teoretisk utbildning är praktiskt arbete väldigt viktigt i våra elevers utbildningsliv. Resan var mycket användbar för våra studenter ..Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar