Silifke Mut Road Earth Works, Konstkonstruktioner, Broar och BSK Superstructure Works Tender Results

silifke mut way jorden fungerar konstkonstruktioner kopru och bskli ustyapi arbetsresultat av auktionen
silifke mut way jorden fungerar konstkonstruktioner kopru och bskli ustyapi arbetsresultat av auktionen

(Silifke-Mut) Ayr- Gulnar Highway Km: + 0 000 50-384,03 + Mellan jord Works, konstnärliga Structures, Bridge och bsk'l Kropps Works (avslutning) Konstruktion Tender Resultat

Generaldirektoratet för motorvägar. Region Md Mersin (KGM) Ayr-Gülnar Road med ungefärliga kostnader för 5 / 2018 GCC (Silifke-Mut) Km: 309766 + 122.806.048,94-0 + 000 mellan jordarbeten, konststrukturer, bro och BSK överbyggnadsarbeten (İKMAL) ) 50-bolaget lämnade anbudet för byggnadsarbeten och FEZA CONTRACTING + DANIŞ YAPI joint venture vann anbudet med 384,03 TL-bud. Det 24-företag som deltog i anbudet lämnade ett ogiltigt bud.

Tender, 1.494.000 m3 Utgrävning och användning av klyvning och lateral utgrävning på jorden av alla släkter och klyftor, och jordarbeten, konststrukturer, broar och överbyggnad fungerar i de mängder och kvantiteter som anges i enhetsprisförslaget. Arbetets varaktighet är 600 (sexhundra) kalenderdagar från platsleverans.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar