Metrobussar från Nederländerna

mottagna Metrobus frös att skrota nederländerna
mottagna Metrobus frös att skrota nederländerna

Skrotbilder av 2008-bussen tagna från Nederländerna under perioden av tidigare president Kadir Topbaş vid 50 av Istanbuls storstads kommun har avslöjats. Bussarna, som köpte för 65 miljoner euro och började funktionsfel efter ett år, väntar i Edirnekapı och Hasanpaşa garage.


ljustEnligt Irmak Mete-nyheterna, efter IMM metrobusprojektet, gick denna linje in i sökandet efter bussar att betjäna. Istanbul Metropolitan Municipality President Kadir Topbas, trots alla invändningar och varningar, beslöt nederländska Advanced Public Trasport Systems (APTS) att köpa Phileas varumärke, 50 bellows buss. En av bussarna köptes för 1 miljoner 307 tusen 950 Euros, cirka fyra gånger motsvarande. Bussar kunde inte anpassa sig till de fysiska förhållandena i Istanbuls vägar. Bussar med tekniska problem och tillverkningsfel började misslyckas efter ett år. Snart blev fordonen oanvändbara. Enligt Aydınlık är endast en fjärdedel av bilarna i drift. De tas dock inte i bruk eftersom de ofta bryter ner och stannar på vägen.

"OT ÄR ENDAST I DEM"

En IETT-anställd förklarar: "När dessa fordon först kom fram märkte vi att det fanns allvarliga tillverkningsfel. Till exempel bör kabelanslutningen vara på ett sätt som inte tar regn, men den är monterad upp och ner. Reservdelar är också dyra. De fortsatte att misslyckas. Några av dem arbetar idag, men ingen chaufför vill använda dem. Han är på väg. De väntar i garaget just nu. De är vana vid leverans av reservdelar. Jag såg att huven spilldes, kablarna var ute, även i ett fordon. De har tagits till miljontals euro, allt sopor. "

TOPBAŞ VAR SUCCESSFUL

Hakkı Sağlam, en ledamot av IMM: s kraftverk, lämnade in ett klagomål mot före detta IMM: s president Kadir Topbas om avgifter av kullanmak missbruk av kontor ". Topbaş gjorde ett försvar i fallet öppnade 2014'te, kasta bollen IETT'ye och hävdade att anbudet inte hade något att göra med. Domstolen frikände Topbas.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar