Första internationella tåg passerade från Marmaray

marmaray första internationella tåg avgår
marmaray första internationella tåg avgår

Efter Gebze Tube CrossingHalkalı Med öppnandet av serviceledningarna började oavbruten järnvägstransport mellan Europa och Asien.


Aserbajdsjan tågpass från Marmaray

Särskilda passagerartåg, som består av vagnar som tillverkats av Azerbajdzjans järnvägar i Schweiz och planerade att användas i passagerartransporter mellan Ankara och Baku under de kommande dagarna, kom in i vårt land vid Kapikule gränspoort i mars 21.

Privat tåg, 22 på fredagen under mars HalkalıEfter förortslinjen och med Marmaray Tube Crossing ledde han till Ankara.

Privat passagerartåg till Ankara (Marsandiz) samma dag; Det kommer att nå Tbilisi och Baku via Kayseri-Sivas-Erzurum-Kars.

Bogie fortsätter sin kurs utan att förändras

Under de kommande dagarna mellan början av Ankara-Baku passagerare tågvagnar planeras att användas för transport, Turkiet, Georgien och Azerbajdzjan, med tanke på att järnvägslinjer i olika spårvidd var specialtillverkad.

Specialtåg med bogie (hjulaxel) system tillverkat i enlighet med 1.435 mm spårvidden i turkiska järnvägslinjer och 1.520 mm spänner i Georgien och Azerbajdzjan fortsätter sin kurs utan att vänta vid gränsen.

Oavbruten järnvägstransport från Peking till London

Efter Marmaray Bosphorus Tube Crossing och Baku Tbilisi Kars järnvägslinjer, Gebze Halkalı Med inledningen av förortslinjerna öppnades oavbruten järnvägstransport från öst-väst och Peking till London.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar