IGA lanserar speciellt passagerarprogram

iga lanserar sitt speciella passagerarprogram
iga lanserar sitt speciella passagerarprogram

Istanbul Airport som kommer att bära Turkiet till toppen av flygindustrin fortsätter passagerare upplever också att arbeta i full fart för att ta bort en topposition. İGA, "IGA PASS" medlemskapsprogram genom att genomföra passagerarna, tillåter Istanbul flygplats privilegierad service.

I Istanbul Airport, som är fullt fungerande, har İGA lanserat ett nytt medlemskapsprogram för att ge sina passagerare en privilegierad, bekväm och trevlig reserupplevelse. IGA PASS, det så kallade medlemsprogrammet introducerades i Istanbul flygplats.

Upptäck den exklusiva världen av Istanbul flygplats med IGA Pass!

4 erbjuder olika tjänster med sitt IGA PASS-medlemskapsprogram, som tänker på varje grupp som familjer med barn, affärsmän och passagerare på semester. Medlemskapsprogrammet kommer att omfatta Lounge, Buggy, Fast Track, Prioritet Check-In, Parkering, Betjänad och City Transfer.

Varje detalj anses vara: IGA Lounge

En av de viktigaste tjänsteprivilegierna i IGA PASS-programmet, som syftar till att ge högsta kvalitetskomfort, kommer att vara IGA Lounge. Tack vare den här tjänsten kommer IGA Lounge, som har en sittkapacitet på 4 tusen 420 kvadratmeter och sittplatser för 584, att fungera i 24 timmar för passagerare som väntar på flygplatsen.

De gäster som använder IGA Lounge för affärsändamål kommer att ha möjlighet att arbeta med fullt utrustade datorer samtidigt som de möter behoven hos verksamheten i det här området där 2 smart board mötesrum och 4 tysta rum är klara att använda.

I medlemskapsprogrammet ingår omfattande tjänster för familjer med barn. I loungen kan barn leka och titta på tecknade tecken medan föräldrar väntar på flygningen. Från skärmarna i mat- och dryckområdet kommer familjer att kunna följa sina barn i lekrummet. Familjebarnets komfort har inte glömts i IGA Lounge, där varje detalj beaktas, till exempel en barntoalett, ett barnomsorg och ett amningsrum.

Dessutom kommer passagerarna att kunna förbeställa de produkter de vill köpa från skärmarna i IGA Lounge-området och gå till närmaste Duty Free-område som anges på skärmen för att köpa den beställda produkten.

Stress kommer att stanna kvar så fort du går in på flygplatsen!

För de som föredrar att slappna av och komma undan från sitt arbete, lockar IGA Lounge, som har detaljer som biljard, lekplats, café och dusch, uppmärksamhet med sin oortodoxa funktion. Detta område med TV, privata TV-platser och privata biografer kommer att bli det främsta valet speciellt för unga passagerare. De som är på semester kommer att börja komma undan sina stress och trötthet i Istanbul Airport, medan passagerarna kommer att uppleva denna komfort medan de är på flygplatsen med detaljer som matsal, buffé, relaxavdelning, biljard och spelkonsol.

Var inte sen; Med Buggy har du snabb tillgång till porten till flygplanet och snabbtransportsystemet sistemi

Medveten om begreppet tid, som blir allt viktigare i dagens värld, lanserar IGA också ett snabbt transiteringssystem för att ge mer tid till passagerarna. På Istanbuls flygplats, där det finns totalt 12-snabbtransiteringar, inklusive inhemska, internationella, ankomst- och avgångsgolv, kommer de som gynnar İGA PASS och Fast Track-service alltid att vara i framkant.

Buggy (Mini Golf Cart), som är en av IGA PASS-tjänsterna, kommer att tjäna på 3-punkten i Istanbul Airport och kommer att vara klar efter passkontroll och ta passagerare till boarding gate.

En annan privilegierad tjänst från Istanbul flygplats: Personlig assistent
IGA PASS erbjuder många olika specialtjänster till passagerare. Med Meet & Greet-tjänsten kommer passagerarna att kunna få service från flygplatsgate till plan med assistent. Med den här tjänsten kommer IGA PASS-användare att kunna dra nytta av olika privilegier som att hälsas av en privat assistent, med hjälp av Fast & Track och prioriterat incheckningssystem med hjälp av IGA Lounge och Buggy-service.

Meet & Greet VIP-tjänsten inkluderar även VIP-förklädeöverföring. I de extra tjänsterna av Meet & Greet-tjänsten kommer VIP-förskjutningsöverföring, blomstupphämtning, flygplatstransfer och shoppingkonsult som kommer att bli den första på flygplatserna presenteras som tjänstens lyx.

Medlemskapen är indelade i olika segment, inklusive IGA PASS Plus (299 Euro), IGA PASS Extra (399 Euro) och IGA PASS Premium (799 Euro), med tanke på passagerarprofilerna och inköp kan göras årligen. Medan İGA PASS är utformad som en helt digital applikation, räcker det med att ladda ner * İstanbul flygplatsansökan (Google Play och App Store) för att köpa.

H. Kadri Samsunlu, VD och verkställande direktör för İGA Airport Operations, som tillhandahöll information om İGA PASS i Istanbul Airport; "Vårt primära mål för Istanbul flygplats är att ta denna unika struktur långt bortom en resa punkt, för att göra våra gays resor en oförglömlig upplevelse. I linje med detta mål planerar vi varje detalj så att alla våra gäster kan lämna med hög nivån från det ögonblick de satt fot i Istanbuls flygplats. "

Påståendet att IGA PASS-medlemskapsprogrammet genomfördes med mottot En roligaste tiden på din resa Sams fortsatte Samsunlu: "IGA PASS är inte ett vanligt medlemsprogram, utan en tjänst som kompletterar varandra och gör hela reseprocessen privilegierad. IGA PASS kommer att göra din resa till en trevlig upplevelse; Lounge inkluderar Buggy, Fast Track och Meet & Greet. Vi hävdar att vi är den största, men viktigast, den bästa flygplatsen i världen och vi ser IGA PASS som en differentierande faktor i detta avseende. Detta speciella passagerarprogram kommer att tjäna en ny generation av reseförståelse. Jag önskar att PGA kommer att vara lycklig och lycklig till vår flygplats, Istanbul och alla våra gäster, vilket kommer att göra flygresan till en glad, avkopplande och underhållande upplevelse, inte som tiden att nå från en punkt till en annan. "

* Om Istanbul flygplatsansökan

Istanbul Airport, börjar mobilappen att vägleda dig innan du går hem. Istanbul Airport-applikationen, som kommer att vara din guide från nedladdning till din smartphone till grindens grind, gör att du kan uppleva kvaliteten på din tid under din resa. Utvecklad för att göra dina resor roligare och stressfria, Istanbul Airport mobilapplikation hjälper dig att göra ett enkelt flyg och planera din tid effektivt som du vill.

Allt om Istanbul flygplats ligger i "Istanbul Airport" ansökan uygulam

İGA Bilişim, som grundades med 100% inhemska och nationella resurser, kan följa flyg och tillgång till mat, dryck, shoppingområden och transportmöjligheter med flygplatsen Istanbul Airport "mobilapplikation. Dessutom kan alla evenemang i Istanbul nås direkt. Den mobila applikationen kan hämtas från App Store och Google Play.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar