IMM White Table Mobile Application Renewed

ibb vit skrivbord mobil app förnyas
ibb vit skrivbord mobil app förnyas

En av de mest använda mobilapplikationerna i Istanbul Metropolitan Municipality, "IMM White Table yenil har förnyats för att ge effektivare service. Den nya versionen av medlemsprocessen kan ske på kortare tid. Detaljer om tidigare applikationer kan också ses.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Public Relations Department förnyade mobilen "IMM White Table mobilapplikation, som lockade stort intresse från medborgarna, vilket gjorde det mer användbart. Den nya versionen av programmet, som har gjort många förbättringar, fortsätter att ge oavbruten snabb och enkel åtkomst till 7 / 24-tjänster.

medborgare; Genom tillämpningen kan transport, infrastruktur, återuppbyggnad, hälsa, sociala kommuner, särskilt inom alla områden av IMM-tjänster, tillämpas.

Information, åsikter, förslag och förfrågningar som mottagits via det nya mobila BB IMM White Table Istanbul erbjuds för användning av Istanbuls invånare behandlas omedelbart. Medborgarna kan enkelt lära sig om alla stadier av deras tillämpning.

Medborgare som vill ansöka om det vita bordet med den förnyade ansökan, kan genom några enkla steg snabbt utföra medlemsprocessen. Användare som registrerar sig till systemet med TC ID nummer, Namn - Efternamn, Mail information, aktivera programmet genom att skriva lösenordet som kommer med SMS till sina mobiltelefoner.

Det är tillräckligt för användaren som vill göra en ny applikation genom programmet White Table, skriv det ämne han vill vidarebefordra till meddelandefältet och tryck på Tamam Complete Application "-knappen. Foto, video eller ljudinspelning kan också läggas till i ämnen som skickas till det vita tabellen. För applikationer som kräver en plats, kan knappen Al Get Location "klickas och vidarebefordras till det vita tabellen omedelbart.

I den nya mobilapplikationen kan även detaljer om tidigare applikationer ses. Medborgarna kan skapa och arkivera skisser innan de skickar sina meddelanden till det vita tabellen. Tillägg, subtraheringar kan göras utkast meddelande, kan skickas till White Table vid önskat datum.

När fliken "Mina program" är markerad i programmet kan de skapade programmen och deras detaljer ses. I systemet kan man se åtkomst av applikationerna på kartan. Vid multipla applikationer är det också möjligt att filtrera. I den nya versionen accepteras anonyma applikationer som inte delar annonsnamnens efternamn-betalda information.

Det mobila "İBB White Table" -programmet, som lanserades i 2014, kan laddas ner och användas gratis från iOS- och Android-mobilapplikationsmarknaderna. Ansökan har hämtats av de totala 92 tusen 610-medborgarna hittills.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar