Gaziantep att passera järnvägsprojekt

gaziantep kommer att göra ataga i järnvägssystemsprojekt
gaziantep kommer att göra ataga i järnvägssystemsprojekt

Presidential Alliance kandidat till storstads borgmästare i Gaziantep Fatma Sahin, berättade tunnelbaneställningarna som fastställdes för den nya perioden.


Şahin, "Gar-Düztepe-Hospital Light Rail System (Metro) Line Application-Based Final Project Services" och "Gar-GAÜN 15 juli Campus Light Rail System (Metro) Line Application-Based Final Project Services" inom ramen för projektarbetet. Inom ramen för Gar Düztepe-sjukhusens lätta järnvägslinje kommer 9 tunnelbanestationer och 1-lagerområdet att planeras. Gazianteps stad kommer att inriktas på att nå en hållbar, säker, säker och snabb transportinfrastruktur. Centrum och Gazianteps stadssjukhus, vars konstruktion är planerad att vara färdigställd i 2019 i söder, kommer att anslutas. BirbirineJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar