Van Lake Iskele Beach kommer att öppnas igen för allmänheten!

Van mål kust brygga för allmänheten åter öppnas
Van mål kust brygga för allmänheten åter öppnas

Det anfördes att bryggan gångvägsområdet, som stängdes för fotgängare på grund av de arbeten som utförs för järnvägsstationen vid sjön Van Lake, kommer att öppnas för allmänheten igen efter att logistikområdet expansionen fungerar och ett ytterligare viloprogram kommer att skapas.


För att expandera stationsområdet med TCDD började medborgarna arbeta vid sjön Van Lake som är rekreationsområdet och stängningen av området. Många kritiserade situationen, särskilt genom sociala medier, eftersom området stängdes för gångöverfarter och inga tidigare uppgifter lämnades.

INTERVIEWS MED MYNDIGHETERNA
Van den allmänna opinionen om svaret på AK-partiet Van-provinsens ordförande Kayhan Turkmenoglu Erdogan Särskilt ordförande för Vangölü-aktivisternas föreningar, TCDD-ingenjörer och andra tjänstemän möttes. TCDD-tjänstemän, frågan återspeglas inte till allmänheten, sade området stängdes för fotgängarövergångar på grund av arbetet.

LAND JÄRNVÄGAR
Erdogan Özel, ordförande för Vangölü Activists Association, som gjorde ett uttalande till vår tidning om samtalen, delade följande information: Jag Vi gick med AK-partiets regionala ordförande Kayhan Türkmenoğlu. Vi träffade ingenjören, vi träffade myndigheterna. Vi såg deras projekt. De berättade för oss i detalj vad de ska göra. Det finns en sådan situation; inte en gång kommunen, mark tillhör järnvägarna. De har redan byggt två färjor. 200-vagnar gör en fullt utrustad plats. Det var bättre om det fanns en järnvägsstation i norra Van Lake, vi ville ha det också, men de föredrog det så. Denna investering är en investering på 470 miljoner. Det är ett stort företag när det gäller investeringar. Nu expanderar de, de ska simma lite. Eftersom fartygen är stora är det inte tillräckligt. De gjorde en sida och de tvättade det för honom

FEL i information
Järnvägsansvariga bör informera allmänheten innan de gör jobbet, men de gör det inte, Ozel, "Det saknas offentlig information. Det skulle vara trevligt om de gjorde det. Det är ett ställe som har varit Van minnes minne i många år. Om de förklarade det här för oss skulle det vara trevligt att se att det skulle kunna öppnas för allmänheten igen, att ett gemensamt område skulle bildas. "

RING KOMMER ÖPPNA IGEN
Området var stängt för användningen av medborgare på grund av arbetet, men efter arbetets slut öppnas det igen som ett viloplatsområde, sade Privat, sade: "För närvarande vid byggandet, så stängt för ingångarna. Det finns ingen sådan sak som en total nedläggning. Efter slutet av arbetet öppnas för allmänheten igen. De säger också att vi kan skapa ett gemensamt område med kommunen. Det finns faktiskt en rättvis del av reaktionerna, men det är en plats och en stor investering. Det är en investering till förmån för Van. 470 talar om en miljon investering. "(prestige - Adil HARMANCI)


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar