Flytta till Istanbul Airport 5 kommer att börja i april

Istanbul flygplats kommer att börja flytta i april
Istanbul flygplats kommer att börja flytta i april

Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, flyttar till Istanbul Airport 5 i april


Påstod att Istanbul flygplats kommer att vara den största flygplatsen i världen, sade minister Turhan, X Banorna på vår nya flygplats planeras i nord-syd-riktningen och 5 i öst-västriktningen. De är alla säkerhetskopierade. 1 taxibana kan användas som en normal landningsbanan. Betala

Turhan, Istanbul Airport kommer att vara 1 miljoner 450 tusen kvadratmeter stängd område, terminalen är utrustad med intelligenta elektroniska system, sade han.

Cahit Turhan påpekade vikten av bagage säkerhet, eftersom flygplatsen också kommer att betjäna internationella transferpassagerare. När det gäller bagageens fysiska säkerhet, inte på bandet, men i en speciell skyddad korg som en gåva tas till planet. Kul

Turhan sa att alla system började testas 5 månader före invigningen av Istanbul Airport, och att elektroniska, mekaniska och energisystem testades och bestämde vad som skulle göras vid fel.

225 tusen personer kommer att arbeta på den nya flygplatsen och 140 tusen personer som arbetar för tillfället, som uttryckte ministern Turhan, mycket viktigt för passagerarnas tillfredsställelse och sa att de försöker lämna ett bra intryck på inkommande passagerare.

Flytta till Istanbul flygplats

Turhan uppgav att flytten från Ataturk flygplats till Istanbul flygplats börjar vid 5 april vid 03.00 och sa:

"7 slutar vid april 00.00. Alla inhemska och utländska persontransporter kommer att fungera från Istanbul Airport efter detta datum. 18 Fram till mars gjordes totalt 1671-flygningar från inrikes- och 1231-flyg från internationella flygningar. Totalt 2 tusen 902-personer, inklusive 226 tusen 40 i inrikesflyg, 146 tusen 78 i internationella flygningar, använde vår nya flygplats. Alla passagerares behov angående ventetid för flygplan, incheckningsförfaranden och transport till flygplatsen bestämdes och nödvändiga åtgärder vidtogs i enlighet med vår nya flygplatss ära. 372 privata bagagebuss, som kommer att avvika från olika delar av staden med taxi, kollektivtrafik och Istanbuls storstads kommun, kommer att tillhandahålla persontransporter till flygplatsen. "

Cahit Turhan, Gayrettepe'yı nästa år i mars, i juni Halkalımeddelade att de avser att sätta tunnelbanesystemen från den nya flygplatsen i drift på ett integrerat sätt med andra transporttjänster.

Som sagt att det finns befintliga lastrum, lager, hangarer och tekniska underhållsföretag på Atatürk flygplats, sade Turhan:

"De kommer att tjäna en stund tills de har etablerat sin plats på den nya flygplatsen. Passagerartransporter kommer att vara på den helt nya flygplatsen. Vi kommer att göra en betydande del av området i nationalparken och en del av den kommer att användas i utställningsverksamheten relaterad till luftfart. Luftfart är en av de strategiska sektorerna för vårt land i framtiden. I år ska vi göra Teknofest på Atatürk flygplats. Vi har också för avsikt att använda den som ett träningscenter för transport och luftfart. Revisionerna kommer att göras på de platser där terminalerna finns och det kommer att finnas ett mässa, turismcenter och en stadspark där våra människor kommer att andas lätt. Befolkningen i Küçükçekmece-Bakırköy kommer också att befrias från det buller som orsakas av flygbolaget. (UBAK)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar