Halkalı Öppningsdatum för Gebze Marmaray-linjen är uppskjuten

Halkali gebze marmaray linje av akut datum skjutits upp igen
Halkali gebze marmaray linje av akut datum skjutits upp igen

AKP Istanbuls storstads kommun Borgmästare Binali Yıldırım sa i hans rally på Zeytinburnu: Jag har en bra nyheter. Det var lite långt men det var fullt. Vår tåglinje är från Gebze Halkalı"Det är äntligen klart, 10 öppnas i mars", sa han. Minister för transport och infrastruktur Turhan Halkalı-Gebze sa att YHT-linjen skulle öppnas nästa vecka. Linjen förväntas öppna under 2 veckor.

Binali Yildirim sa nyligen i ett tal: imiz Du har en bra nyheter. Det var lite långt men det var fullt. Vår tåglinje är från Gebze Halkalı"Det är slutfört, 10 öppnas i mars", sa han. Minister för transport och infrastruktur Cahit Turhan; Den föregående dagen i ett uttalande sade att linjen kommer att fungera från nästa vecka.

HALKALI-GEBZE LINE ÄR INTE ÖPPEN TILL HALV

Igår är transportminister Turhan, Ankara-Istanbul, Konya-Istanbul-linjerna aktiva från och med nästa vecka Halkalı-Payment linje öppnas, sa han. Från Marmaray tjänstemän SözcüI ett uttalande öppnas inte raden i mars 10 rapporterad.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar