Siirt flygplats öppnad till flyg för omkring 2 år

Flygplatsen har stängts i ungefär ett år
Flygplatsen har stängts i ungefär ett år

Turkish Airlines har återupptagit sina flyg till Siirt. Turkish Airlines Airbus A319-typ av passagerarflyg med TK2656-flyg var välkomna med en ceremoni. Siirt guvernör Ali Fuat Atik, generaldirektör för Turkish Airlines Bilal Ekşi, styrelseordförande och vice verkställande direktör Mehmet Ates deltog i flygningen var intensivt intresse.

I sitt tal vid ceremonin som hölls vid flygplatsen Siirt Governor Ali Fuat Atik stängde 2 flygplatsen i mer än ett år för att återuppta flygningen i stadens myndigheter, pressmedlemmar och utförs med stöd av icke-statliga organisationer.

När han började jobba i Siirt sa han att det första problemet han mötte var en stängd flygplats och sade: Jag visste våra problem och vi gick till vägarna för att hitta en lösning på våra problem. Vi åkte till Ankara, Istanbul. Tack och lov, vi har kroatat den kamp vi tidigare gjort med att vi rörde planet på landningsbanan idag. Kul

"Vår president Recep Tayyip Erdoğan föll inte ner. "Det här planet kommer landa här." och vi lämnade inte golvet. Det här är en separat lycka för oss. Atik sa att deras kamp för att öppna flygplatsen för flygningar resulterade i ett lyckligt resultat.

I sitt tal uppgav generalchef Bilal Ekşi att de skulle ansluta Siirt till Istanbul och 124 flygpunkter i landet med THY-flygningar och sa: uz Vi vill transportera våra passagerare säkert och passa vår respektabilitet i världen. Det är faktiskt historien om de senaste två åren. Därför landade vi på dessa plan efter att ha kontrollerat att vi kunde komma av 306 säkert, inte 100 procent. "

Att ge information om DHMİs verksamhet vid Siirt flygplats, sade Ateş:

Cihaz Infrastruktur av anordningen som ger vinkeln för glidning av planet var gjord. Byggandet av taxibana, omkretsstängsel och omkretsvägar på flygplatsen var färdigställd. Så vi gjorde ett flyg. Dessutom har vår lokaliserare tagits i bruk. Tidigare fanns redan 1 VOR, 2 DME och 1 NDB för landning och landning av flygplan. Dessutom har vi installerat en del av ILS, som vi kallar lokala bara localizer buraya. Den aktuella landningen är också känsligare än de andra enheterna jag har räknat enligt lokaliseraren. Som ett resultat av alla dessa publicerade vi våra verk. "

Som sagt att han kränkte alla dessa aktiviteter av DHMİ, sade Ateş: Jag vill tacka Bilal Ekşi, generalchefen för Turkish Airlines och generalchefen för Turkish Airlines för deras ansträngningar. Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet till guvernören, mina suppleanter, till borgmästaren och till andra offentliga institutioner och organisationer för deras bidrag. "

Efter ceremonin gjorde Ateş en undersökning på Siirt Airport och chattade med vår personal ett tag.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar