Gebze Halkalı Marmaray Line öppnar service

Bärring Marmaray-linjen öppnas för service med torn
Bärring Marmaray-linjen öppnas för service med torn

President Erdoğan, GebzeHalkalı pendeltågslinjer i Kartal Square i öppningsceremonin i de förklaringar som hittades. Erdogan, "Erdogan, om 8.5 miljarder pund spenderas för tåglinjen", sa han.

Den mest trafikerade och mest trafikintensiva trafiken i Istanbul är 75-facket i en riktning och 1-miljön 700 kommer att bära tusentals passagerare om dagen. Normalt kommer dock denna förortslinje att bära passageraren som endast kan transporteras av 100 tusen fordon. Sammanlagt, tillsammans med Marmaray, kommer denna linje som består av 43-stationer att leda till avkoppling i Istanbuls trafik genom integration med andra linjer. Vi är stolta över det faktum att 440 från 300-fordonet som kommer att köras på den här linjen producerades i vårt land.

Marmaray är den mest strategiska delen av projektet. Härifrån till botten av havet till Europa. Tidigare tåglinjerna till Haydarpaşa, Sirkeci på den europeiska sidan. Vi har kombinerat dessa två linjer. Vi bygger en annan på Yavuz Sultan Selim Bridge. Den gamla förortslinjen ligger långt ifrån att besvara Istanbuls behov.

Det var svårt att täcka Istanbul från ena änden till den andra. Hittills 1,4 miljarder euro, spenderade runt 8,5 miljarder pund Gebze Halkalı Jag vill gratulera alla som har serverat marmaray-linjen till vår stad. Med denna linje når vi 170-körsträckan från Istanbul till 233 kilometer.

Erdogan, en annan egenskap i denna linje från London till Peking till Silk Silk Road för att bilda Istanbul-scenen. Han går till Peking från London. Med denna linje kommer YHTs inte att använda Pendik som sista stopp, Halkalıatt fortsätta Även om Marmaray har varit en dröm sedan 1860 har ingen tagit konkreta steg. Efter en lång beredningsperiod syftade vi till att avsluta Marmaray som vi lade i 2004 i 2009. På grund av de historiska artefakter som uppstod under byggnadsperioden utvidgades den till 2013. Idag har vi flyttat till ytterligare nivå Marmaray sa.

Bärring Marmaray-linjen öppnas för service med torn
Bärring Marmaray-linjen öppnas för service med torn

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar