Yavuz Sultan Selim Bridge aktiebörsen

växelkursbytesandel av Yavuz Sultan
växelkursbytesandel av Yavuz Sultan

Italienska Astaldi gick in i den finansiella flaskhalsen på grund av Yavuz Sultan Selim Bridge procent av 33-delen av den kinesiska koncernens försäljningsförhandlingar var knuten till växelkursjusteringen.

Förhandlingarna mellan Astaldi, en partner i Yavuz Sultan Selim Bridge och det kinesiska konsortiet, där han träffades inom ramen för försäljningen av 33-aktier, blockerades på grund av diskussioner om vägtullar.

Astaldi och dess turkiska partner İçtaş möter kinesiska investerare under ledning av en grupp China Merchants Group, enligt Bloombergs 4-källa. Fokuserna på samtalen är försäljningen av 33s andel i det italienska byggföretaget Astaldi's Yavuz Sultan Selim Bridge. Den potentiella försäljningen av en del av de turkiska gemensamma İçtaş-aktierna finns också på bordet.

Bloomberg, bropartier, alla parter som är involverade i beräkningen av avgiften en gång om året för växelkursjusteringen görs fyra gånger, det vill säga regeringen krävde att göras kvartalsvis, sa han. Parterna strävar därför efter att begränsa effekterna av eventuella fluktuationer i den turkiska liraen.

Enligt kontraktet är Yavuz Sultan Selim Bridge-avgiften geçiş 1 baserad på dollarkursen i januari, konverterad till TL och detta kommer att gälla i ett år "är frasen.

Tullen för Yavuz Sultan Selim Bridge bestäms som 3 dollar + Moms för bilar.

2.5 BILLION EURO KREDITBETALD HAR
Astaldi, maj investerare möte i maj för kapitalökningen 350 miljoner euro, och sade att behovet av försäljning av tillgångar var på dagordningen.

Ett annat alternativ vid bordet för Astaldi, som tvingades av utländsk valuta-lån, vilket ledde till försäljningen av aktierna på bron, var överlåtelsen av aktier till den turkiska partnern İçtaş. Bloomberg, baserat på två källor i nyhetsrapporterna att förhandlingarna är blockerade.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar