Ny förordning om transportvägar i Manisa

Transportleder i Manisa
Transportleder i Manisa

Manisa Metropolitan Municipality Department of Transportation, elektriska busslinjer inom ramen för den nya trafikförordningen på vissa vägar som meddelades av UKOME-beslutet.

Enligt UKOME-beslutet ingick följande påståenden om de nya vägarna: Kapsamında Inom ramen för Transportation Master Plan som utarbetats av Manisa Metropolitan Municipality, i centrum av Manisa, för att eliminera trafikstockningar genom att minska antalet fordon i stadens centrum, kommer transportförfrågningar som hem, arbete och skolor att vara huvudbacken. Hög kapacitet för passagerartransporter planeras att göras med elbussar. 28 december 2018 datum och 2018 / 142 nr. Baserat på beslutet från UKOME: s generalförsamling; Manisa Merkez kollektivtrafikarrangemang, boulevarder, gator och gator där enkelriktad trafik kommer att tillämpas och de delar där stopp och parkering är förbjuden på dessa gator och gator samt förslagslinjerna för servicefordon i centrum har bestämts och är nödvändiga fysiska (vägprojekt, horisontella) och vertikala markeringar, etc.).

I detta sammanhang; Manisa centrum;
-Morris Şinasi Intersection, efter İzmir Street, mot Sultan Mosque Interchange och Murat Street,
- Framför guvernören måste Mustafa Kemal Pasa Boulevard, Sekiz Eylül Street, i riktning mot Morris Şinasi Junction,
- Från Sultan Mosque Square till 15 juli demokrati torget,

- Biltrafik på några sidogator från ESHOT-korsningen, efter Ibrahim Gokcen Boulevard i riktning mot Sultan-moskétorget och företrädesrutt för elektriska bussar. 22 Februari 2019 Startar från 23.30 på fredag ​​(med undantag för elbussar och privata offentliga bussar), kommer den att köras i en riktning och medborgarna kommer att informeras i enlighet därmed. "

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar