Kadıköy Väg Tavsantepe tunnelbanestationer

Kadıköy Väg Tavsantepe tunnelbanestationer
Kadıköy Väg Tavsantepe tunnelbanestationer

Den första fasen av linjen avslutades 1 och Kadıköy Det togs i drift med 21,7 stationer på 16 km -sträckan mellan Istanbul och Kartal. Med byggandet av Yakacık Adnan Kahveci, Pendik och Tavşantepe stationer har den andra fasen av linjen slutförts. Med den andra etappen ökade linjens längd till 2 km och antalet stationer ökade till 2. Den genomsnittliga varaktigheten för en resa på linjen är 26,5 minuter. Tunnelbanan, som börjar klockan 19 på morgonen, fortsätter att köra fram till 82. Passagerare sparar tid eftersom det avgår var fjärde minut.

hat, KadıköyFrån och med sitter den på D100-rutten i Acıbadem-regionen och följer denna rutt tills Tavsantepe. Det finns 52 fordon (13 tåg) kapacitet lager och en 32-fordons underhåll verkstad mellan Maltepe och Nursing Home stationer på linjen och i Maltepe Station regionen. Hela linjen byggdes under jord, inklusive lager- och verkstadsområden.

Kadıköy Tavsantepe tunnelbanestopp
Kadıköy Tavsantepe tunnelbanestopp

Kadıköy Tavsantepe tunnelbanestopp

 1. Kadıköy
 2. Fountain of Separation
 3. bittermandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. lastbilsförare
 9. Kucukyali
 10. Malta
 11. vårdhem
 12. rosenvatten
 13. Esenkent
 14. Sjukhus Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Yakacık-Adnan Kahveci
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe tunnelbana tid

Sabah 06.00till tunnelbanan i Istanbul 24.00 tills tiden fortsätter. Varje 4 sparar tid för passagerarna genom att ha en resa per minut.

Karta över Istanbul Metro

Kadıköy Tavsantepe tunnelbanestationsstrukturer

Linjens tunnlar, Kadıköy - CPC mellan Kozyatağı och Kartal Kaynarca; Kozyatağı Kartal grävdes ut med NATM -metoden. Det finns ytterligare en järnvägslinje och två sidoplattformar vid Bostancı Station som överväger behovet av alternativ drift. Alla andra stationer är byggda som sidoplattformar. Stationens längd är 180 meter och den är lämplig för 8 tåg. Det finns 259 rulltrappor och 70 hissar i anläggningen. Åtkomsttjänst tillhandahålls med 30 svängkors, varav 315 är utformade för att tillåta passagerare med funktionshinder.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Scenarier för rök- och passagerarutveckling har utarbetats mot de negativa händelserna som kan uppstå i Tavsantepe Metro Line och simuleringar har testats med simuleringar. Med totalt 991 kameror vid stationerna övervakas, kontrolleras och kontrolleras systemet ständigt av säkerhetsvakter.

Signaleringen av linjen och lagringsområdet har ett mobilkommunikationsbaserat Mobile Block-system. Signalsystemet är Thales CBTC-system och tåg har förarlös parkering.

All utrustning som används vid konstruktionen av linjen är vald bland material som är mycket värmebeständiga och avger inte giftiga gaser. För att säkerställa evakuering av passagerare på kortast möjliga tid och säkert vid brand. Fullautomatisk drift, speciellt NFPA-kompatibla standarder, tillförlitligt rökkontroll och evakueringssystem finns tillgängligt.

Kadıköy I Tavsantepe Metro Line görs hela energiförsörjningen från tre olika punkter. I händelse av att alla tre matningspunkter är inaktiverade aktiveras generatorer i 3 olika ändar. Med introduktionen av generatorerna transporteras alla tåg i tunneln till närmaste station och evakueringen av passagerarna tillhandahålls. I en sådan situation att energiförsörjningen inte kan tillhandahållas och generatorerna misslyckas; belysningssystem och elektroniska styrsystem kan matas i 2 timmar via oavbruten strömförsörjning.

Överföringsstationer och integration

 • Kadıköy Vid stationen, T3 Kadıköy Moda spårvagnslinje, stadslinjer, sjöbussar och sjömotorer,
 • I Ayrılık Fountain Station, Marmaray drift,
 • Metrobus operation vid Ünalan Station,
 • Vid Pendik Station kan överföringen till Pendik High Speed ​​tågstation utföras av IETT bussar.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar