Kadıköy Väg Tavsantepe tunnelbanestationer

kadikoy tavsantepe tunnelbanestationer
kadikoy tavsantepe tunnelbanestationer

Kadıköy Tavsantepe Tunnelbanestopp Ruttid: Den första fasen av linjen slutfördes 1 och Kadıköy öppnades för service med 21,7 stationer i området 16 km mellan Kartal och Kartal. Den andra fasen av linjen avslutades med byggandet av stationerna Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik och Tavsantepe. Med den andra etappen nådde linjens längd 2 km och antalet stationer ökade till 2. En genomsnittlig varaktighet på linjen är 26,5 minuter. Tunnelbanan, som börjar klockan 19:82 på morgonen, fortsätter att fungera till 06.00:24.00. Var fjärde minut sparar passagerare tid.

hat, KadıköyFrån och med sitter den på D100-rutten i Acıbadem-regionen och följer denna rutt tills Tavsantepe. Det finns 52 fordon (13 tåg) kapacitet lager och en 32-fordons underhåll verkstad mellan Maltepe och Nursing Home stationer på linjen och i Maltepe Station regionen. Hela linjen byggdes under jord, inklusive lager- och verkstadsområden.

Kadıköy Tavsantepe tunnelbanestopp

 1. Kadıköy
 2. Fountain of Separation
 3. bittermandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. lastbilsförare
 9. Kucukyali
 10. Maltepe
 11. vårdhem
 12. rosenvatten
 13. Esenkent
 14. Sjukhus Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Yakacık-Adnan Kahveci
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe tunnelbana tid

Sabah 06.00till tunnelbanan i Istanbul 24.00 tills tiden fortsätter. Varje 4 sparar tid för passagerarna genom att ha en resa per minut.

Karta över Istanbul Metro

Kadıköy Tavsantepe tunnelbanestationsstrukturer

Linjens tunnlar, Kadıköy - TBM mellan Kozyatağı och Kartal - Kaynarca; Mellan Kozyatağı och Kartal grävdes den ut med NATM-metoden. Bostancı Station har en extra järnvägslinje och två sidoplattformar med tanke på behovet av alternativ drift. Alla andra stationer är byggda som sidoplattformar. Stationen är 180 meter lång och har en struktur som är lämplig för 8-tågsdrift. Anläggningen har 259 rulltrappor och 70 hissar. Tillgångstjänsten tillhandahålls 30 turnstiles, varav 315 är utformade för att möjliggöra passagerare med funktionshinder.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Scenarier för rök- och passagerarutveckling har utarbetats mot de negativa händelserna som kan uppstå i Tavsantepe Metro Line och simuleringar har testats med simuleringar. Med totalt 991 kameror vid stationerna övervakas, kontrolleras och kontrolleras systemet ständigt av säkerhetsvakter.

Signaleringen av linjen och lagringsområdet har ett mobilkommunikationsbaserat Mobile Block-system. Signalsystemet är Thales CBTC-system och tåg har förarlös parkering.

All utrustning som används vid konstruktionen av linjen är vald bland material som är mycket värmebeständiga och avger inte giftiga gaser. För att säkerställa evakuering av passagerare på kortast möjliga tid och säkert vid brand. Fullautomatisk drift, speciellt NFPA-kompatibla standarder, tillförlitligt rökkontroll och evakueringssystem finns tillgängligt.

Kadıköy I Tavsantepe Metro Line görs hela energiförsörjningen från tre olika punkter. I händelse av att alla tre matningspunkter är inaktiverade aktiveras generatorer i 3 olika ändar. Med introduktionen av generatorerna transporteras alla tåg i tunneln till närmaste station och evakueringen av passagerarna tillhandahålls. I en sådan situation att energiförsörjningen inte kan tillhandahållas och generatorerna misslyckas; belysningssystem och elektroniska styrsystem kan matas i 2 timmar via oavbruten strömförsörjning.

Överföringsstationer och integration

 • Kadıköy Vid stationen, T3 Kadıköy - Moda spårvagnslinje, stadslinjer, sjöbussar och sjömotorer,
 • I Ayrılık Fountain Station, Marmaray drift,
 • Metrobus operation vid Ünalan Station,
 • Vid Pendik Station kan överföringen till Pendik High Speed ​​tågstation utföras av IETT bussar.
Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar