Passagerargaranti till höghastighetståg

höghastighetståg garanteras också
höghastighetståg garanteras också

CHP-ställföreträdare Deniz Yavuzyılmaz, Ankara, 9 dog i en person som bad om garanti för YHT-linjerna efter olyckan. Transportdepartementet meddelade att 1.5 dollar + momsgaranti per passagerare.

SözcüEnligt Marine Ayhan nyheter, December 13 2018 dagar erfarenhet av Ankara-Konya Höghastighetståg olycka som har kostat 9. CHP Zonguldak ställföreträdande och SOE kommissionär hav Yavuzyılmaz "Kazan är därför, trots bristen på infrastruktur och signalering att möta passagerarna garantikostnader, sätter i drift för höghastighetsjärnvägsstationen och linjen hävdade.

14 ÅRSGARANTI

Transportministeriet, Yavuzyılmaz CHP parlamentariska planering och budget kommissionen har skickat ett skriftligt svar på de frågor som ställs. Skriftliga svar gavs till följande uttalande: "För att garantera passagerarna 14 år projektet har gett av staten. 1.5 per passagerare i passagerarsiffrorna för den återstående garanti USD + KDV betalningen kommer att göras. Oktober 29 2016 29 oktober -2017 mellan Ankara High Speed ​​Rail Station tusen 2 207 från 230 miljoner passagerare ut, 3 miljoner 662 265 tusen dollar plus KDV betalt. "

YHT GUIDED GUIDELINE LOCOMOTIVE
Ankara-Konya Ankara-Konya december 13 06.30 från tid till att rörelsehastigheten tåg, lokomotiv smällde guide i Yenimahalle District of Marsandiz Station. Tar tre vagnar av olyckan yht'n toppled från skenorna, en del av den överfart kollapsade. Den kollaps på de två delarna av stationsvagn ändrades. 9 människor dog i olyckan, var 84 personer skadades.

Deniz Yavuzyılmaz, CHP-ställföreträdaren, hävdade att svaret från transportministeriet var en bekännelse. TALESMANHan sa till:

FAST PRIS
Marsandiz tågstation är utgångspunkten för den multijärnvägssystemet i Ankara YHT Station, 29 öppnades för att användas som ett offentligt-privat samarbetsprojekt i oktober 2016. Enligt kontraktet med företaget 20 år 6 månader YHT Station medan överföring av allmänheten kommer att hållas i 2036. 14 gavs till passagerare på skyhöga priser garanteras för år. Därför i oktober 29 2016-29 2017 oktober mellan Ankara tågstationen från YHT tusen passagerare över 3 103 615 $ + KDV miljoner betalades till privata företag.

INFRASTRUKTUREN HAR FÅRT FULLT
Även om infrastrukturen för järnvägslinjerna i Ankara YHT-tågstationen inte är avslutad och ingen signalering utförs, tyvärr

har använts på ett farligt sätt på grund av passagerargaranti. Öppningen av Ankara YHT Station omvandlades till ett urvalsmaterial. Detta valmaterial blev också av misstag till en katastrof i Marşandiz Station. Med dessa kontrakt ger TCDD inte bara passagerargaranti utan garanterar även dödsfallet.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar