Kinesiska folk, Yavuz Sultan Selim Bridge Talent

besatt strävar efter att Yavuz Sultan Selim bridge
besatt strävar efter att Yavuz Sultan Selim bridge

Minister för transport och infrastruktur Cahit Turhan deltog på presskonferensen som hölls vid Information Technology Authority om "2018 års utvärdering och 2019 årets mål i ministeriet. sade han. Minister Turhan, Eurasian Tunnel-projektet från dollarnivåministeriet uppdateras två gånger per år, vilket indikerar att beloppet för den garanti som ska betalas bestäms två gånger kontot pris.

Yavuz Sultan Selim Bridge och Istanbul-Izmir Highway operatörer om överlåtelse av aktier på påminnelse om nyheterna Turhan, Generaldirektoratet för motorvägs Bygg-Operate-Transfer (BOT) kontrakt, enligt priserna i början av året, är denna pris pris uppdatering används en gång per år, noterade han.

Yavuz Sultan Selim och Osmangazi broar i konsortiet Astaldi'nin som beskriver Turhan, sa:

"Astaldi upplever ekonomiska svårigheter över hela världen. Han vill överlåta sina aktier. Som krävs enligt kontraktet är de banker som finansierar dessa projekt skyldiga att informera och få sitt godkännande i någon form av aktieöverföring, överlåtelse av rättigheter, kontraktsrevision. För att säkerställa att deras rättigheter inte uppmuntras på något sätt. En marknadsbedömning görs för närvarande. "Det här är ett företag, vad är värdet av detta företag? Vad blir nästa värde? ' De är suitor. Den har sina egna partners och utomstående. Kineserna är intresserade. De värderar också Astaldi s lager. Alla dessa är föremål för godkännande av både finansinstitutet och förvaltningen. "

Minister Turhan, Eurasian Tunnel-projektet från dollarnivåministeriet uppdateras två gånger per år, vilket indikerar att beloppet för den garanti som ska betalas bestäms två gånger kontot pris.

Uttryckt att priset för avgiften i Eurasiska tunneln bestäms, sade Turhan, men administrationen har givit instruktioner för att fortsätta med de gamla priserna.

Turhan påpekade att beloppet bestämdes en gång om året i kontrakten på den norra marmara motorvägen och i Istanbul-Izmir motorväg och sade att företaget tillämpade oss på grund av den alltför stora växelkursförändringen i 2018. Vi undersöker detta med statskassan. Här arbetar arbetet med att göra en lösning med våra vänner i statskassan för att skydda både allmänhetens rättigheter och lagar och företaget som ansvarar för att eliminera klagomålet fortsätter. "

Ökningen av växelkursen till följd av de uppdragna företagen, finansiella institut som står inför situationen för att betala högt intresse Turhan, "Vi gör det två gånger om året om vi gör, hur mycket fördel kommer att skära av det ansvariga bolagets skyldighet, vi avser att skydda allmänheten." Han sa.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar