Hyundai Rotem att bygga 213 fordon för Warszawa

hyundai rotem warsova för att producera 213 fordon
hyundai rotem warsova för att producera 213 fordon

Särskilda nyheter - Hyundai Rotem, som gjorde det bästa budet för Warszawas kommun, Warszawas kommun, spårvagnsföretaget Polen, vann upphandlingen av 231 spårvagnar med lågt golv. Det sydkoreanska fordonstillverkningsföretaget kommer att starta sin leverans på 1.85 miljarder Zloty (cirka 430 miljoner EURO) på en kort period på 22 månader. Enligt avtalet måste alla fordon levereras senast oktober 2022.Anbudet på 213 fordon lanserades i september 2018. Anbudet hade fått erbjudanden från fyra företag. CAF och Siemens gick inte in i anbudet på grund av den korta ledtiden och konsortiet Stadler och Solaris eliminerades på grund av ledtiden. Pesa hade bjudit långt över genomsnittskostnaden.

Tramway-företaget Warszawa öppnade samma anbud i augusti 2017 och annullerade anbudet på grund av det höga budet från Skoda.

Om Hyundai Rotem

Hyundai Rotem är allmänt känd som tillverkare av fordon för konventionella linjer och tunnelbanor, men företagets produktion av 38-spårvagnar till Izmir spelade en viktig roll för att vinna detta anbud. Dessutom har nya spårvagnar till spårvagnen Antalya redan levererats!

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar