Gebze Halkalı När kommer Marmaray-linjen att öppnas?

Bärring Marmaray-linjen när det är brådskande
Bärring Marmaray-linjen när det är brådskande

Gebze - Halkalı När kommer Marmaray-linjen att öppnas? Gebze startade signaleringsstudier Halkalı undrar när linjen kommer att vara tillgänglig. Marmaray kommer att ge enkel tillgång till miljontals medborgare sedan den öppnades. Och Gebze-Halkalı När kommer Marmaray-linjen att öppnas? Vilken dag? här Halkalı-Gebze Marmaray slutar och alla detaljer ...

Transport är ett av de viktigaste problemen i stora och trånga städer som Istanbul. Av denna anledning ser Istanbulites fram emot alla typer av transporttjänster som gör det möjligt för dem att nå sina jobb och hem snabbt. Gebze-Halkalı Marmaray Line är en av dem. Enligt tidningen Hülya Çaylak är 10 planerad att göra sin första resa i mars, den tidigare 185-minuten 76 kilometer långa Gebze- Halkalı Vägen mellan kommer att minska till 115 minuter. Gebze-Halkalı Medborgare som finner möjligheten att gå non-stop, 1 timmar sparar tid 10 minuter.

TRAFFIK KOMMER RAHAT

Gebze-Pendik-Ayrılıkçeşme-Sirkeci-Zeytinburnu-Bakırköy- Halkalı Efter att marmaraylinjen lanserats kommer 75-facket att transporteras i en riktning och 96 kommer att bära 1.2 miljoner passagerare per dag. På vissa stationer i 28-stationen, som är planerade att resa 43 per timme, kommer också huvudtåg och höghastighetståg att stanna. När den är färdig kommer linjen som kommer att integreras med tunnelbanan och spårvagnen i Istanbul planeras att väldigt slappna av kusten och E-5-trafiken på båda sidor av staden.

Avståndet kommer att vara kort

Totalt 1.4 miljarder euro (cirka 8.3 miljarder pund) till en ny linje är kostnads ​​Üsküdar-Sirkeci mellan 4 minuter Ayrılıkçeşme- Kazlıçeşme från 13.5 minuter kommer Söğütlüçeşme- Yenikapı 12 minuter återvända till Bostancı- Bakırköy från 37 minuter. Längden på 170-kilometerbanan i Istanbul börjar från Gebze. HalkalıMed tillägg av förortslinjen av statliga järnvägar till 233 kommer att stiga till kilometer.

ARBETAR FULLGAS

Taksim-4 till det första tunnelbanesystemet. Med öppningen av Levent-linjen vid 2000 har Istanbuls järnvägsnätverk nått 170.05 kilometer från och med förra året. Totalt är 110.60 kilometer nya linjer under uppbyggnad och förväntas tas i bruk i år, och järnvägssystemen förväntas väsentligt underlätta Istanbuls trafik. I Istanbul, där transportinvesteringarna fortsätter obestämd, planeras tunnelbanesplaceringar att vara anslutna till alla distrikt. Med de nya linjerna kommer transport från staden till de avlägsna områdena att underlättas.

FRÅN PENDIK TILL LONDON

Gebze-Söğütlüçeşme och Halkalı- Kazlıçeşme-linjer kommer att slås samman med Marmaray och en järnvägsförbindelse kommer att upprättas mellan Asien och Europa. Dessutom Gebze, Pendik, Maltepe, Bostanci, Sogutlucesme, Haydarpasa, Bakirkoy och Halkalı Höghastighetståg på stationer kan också stoppa. Godståg kommer att anslutas med en kontinuerlig järnvägslinje från Pendik till London. Förortslinjen kommer också att vara ansluten till tunnelbanan och spårvagnslinjerna.

ANSLUTNING HELT

Gebze-Halkalı När Marmaray Line är klar Halkalı från stationen Halkalı-Istanbuls flygplats tunnelbana och Yenikapi Halkalı Från Küçükçekmece till Yenikapı-Hacıosman-linjen, från Yenikapı till Yenikapı-Atatürk flygplats, från Ataköy till İkitelli-Ataköy-linjen, från Bakırköy till Bakırköy-Başakşehir-linjen, från Göztepe till öranskye line line Från Bostanci till Bostanci-Dudullu linje, från Ayrilik fontän till Kadikoy-Tuzla linje, från Pendik till Pendik-Sabiha Gokcen linje och från Tuzla till Kadikoy-Tuzla linje, från Sogutlucesme till den stora Istanbul tunneln och från Sirkeci till Kabatas-Bagcilar spårvagn och kommer att integreras i de maritima linjerna.

Hantverkare väntar med spänning

Projektet förväntas inte bara underlätta trafiken utan också skapa rörlighet i de distrikt där stationer byggs. Som ett exempel förväntas det återuppliva Bagdad Street, som nyligen har kommit till dagordningen med de nyligen stängda butikerna tillsammans med Bostanci, Suadiye och Goztepe. Hantverkare som väntar på att slutförandet slutförs och människors trafik ökar snarast möjligt, säger att samma rörlighet kan vara i alla distrikt.

GEBZE HALKALI MARMARAY STORES

BPI är Gebze
BPI är Gebze

Gebze - Halkalı Det finns totalt 42-stopp på linjen. Här är linjens rutt;

 1. Halkalı
 2. mustafakemal
 3. Kucukcekmece
 4. Florya
 5. Yesilkoy
 6. Yesilyurt
 7. Ataköy
 8. Bakirkoy
 9. Yenimahalle
 10. Zeytinburnu
 11. Kazlıçeşme
 12. Yenikapı
 13. Sirkeci
 14. Bosporus sträckan
 15. Uskudar
 16. İbrahimağa
 17. Sogutlucesme
 18. Feneryolu
 19. Göztepe
 20. Erenkoy
 21. Suadiye
 22. lastbilsförare
 23. Kucukyali
 24. İdealtepe
 25. Sureyya Beach
 26. Maltepe
 27. Cevizli
 28. anor
 29. spik
 30. Kartal
 31. Yunus
 32. Pendik
 33. termisk vatten
 34. varv
 35. Güzelyali
 36. Aydıntepe
 37. İçmeler
 38. Tuzla
 39. Çayırova
 40. erövrare
 41. Osmangazi
 42. Gebze

Gebze

Gebze (forntida namn: Dakibyza och Libyssa) är ett distrikt av Kocaeli. Det är en av de största industriländerna i Marmara-regionen.

Historik

Den äldsta kända historien i Bitinya-regionen, inklusive Gebze, byggdes i XII. Den varar upp till århundraden. Kocaeli Peninsula, som är den viktigaste porten mellan Asien och Europa, har varit hem för många nationer, eller en plats där de har gått och lämnat spår av deras civilisationer. Den första kända nationens migration är 12 BC. århundradet Phrygians. Phrygiansna kom till halvön genom Bosporen och spridda till Anatolien.

Där Gebze Idag BC år 281 BC av kung Nicomedes hade Bithynians period Dakibyz och Libyss namngivna bosättningen i tid. Den viktigaste orsaken till att dessa bosättningar är föremål för forskning är att den kända karthaginska befälhavaren Hannibal bosatte sig här under rikets regeringstid. Hannibal, Zama sågs som landet efter nederlaget i kriget och var tvungen att ta sin tillflykt i riket Bitinya kalmıştır.hannibal grav ligger i Gebze Tübitak Campus. Evliya Çelebi säger att på sin resa till Gebze i 1640 finns det ett gammalt hus med en trädgård som ansluten och som 1000.

population

Enligt 1997-folkräkningsresultatet är den totala befolkningen i Kocaeli-provinsen 1.175.190 och befolkningen i Gebze är 402.916. Enligt 1997-folkräkningen utgör distriktet 34.28% av den totala befolkningen i Kocaeli. I 1965 33 tusen Turkiets befolkning bodde i städerna, har denna siffra varit 1997 40.2 tusen. totala befolkningstillväxten i Turkiet mellan 1965-1997 år 100.8%, medan den i Gebze, och ökningen har varit 111.8%. Före 2008 var befolkningen före lokalvalet över tusen personer. Enligt ADNK gjord av TURKSTAT, i slutet av 500.000 var befolkningen i Gebze-distriktet 2013 tusen. Befolkningen i Gebze var 329.195.

RING

HalkalıÄr ett distrikt i Küçükçekmece-distriktet i Istanbul. Halkalı Det täcker området där centrum, Istasyon och Atakent-kvarteren ligger. Centralkvarteret har en ganska spridd och förvrängd urbanisering. Atakentdistriktet har en regelbunden struktur med husbyggnaderna som utförs av TOKİ. (Süperhab är)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar