Flyttar till Istanbul flygplats för att vara färdig i mars

transport till istanbul flygplats kommer att slutföras i mars
transport till istanbul flygplats kommer att slutföras i mars

M.Cahit Turhan, minister för transport och infrastruktur, uppgav att Istanbul flygplats är idealisk, fantasi och bra tänkande. Hayat Moving verksamhet fortsätter. Jag hoppas att det kommer att slutföras i mars. "


Minister Turhan, i sitt tal vid öppnandet av fem operativa anläggningar i THY s Istanbul Airport, Turkiet, en av de viktigaste institutionerna i Turkish Airlines, landets stolta monument i Istanbul uttryckte tillfredsställelse med öppna system som utför tjänster på flygplatsen.

Turhan nämnde den turkiska luftfartens historia, 1933'te etablerad i himlen med medvetenheten om att framtiden för THY'nin 86 flappande vingar på himlen, sade han.

Turhan talade om vikten av AK-partis regeringar till civil luftfart och öppnandet av Istanbuls flygplats. Turkisk civil luftfart har blivit en global styrka med de metoder, regler och åtgärder som de har gjort under det senaste 16-året.

Turhan sa att det är den mest meningsfulla frukten av 16 årsändring, transformation och framgångshistoria inom civil luftfart, och idag bär de THY till sitt hem, det är det som passar mest, Istanbul flygplats, mot bakgrund av dessa dynamik.

Han THY kommer att fortsätta sitt flyg för att ta hela världen under sin vinge, baserat i Istanbul flygplats. Jag är säker på att varje medlem i vår nation, särskilt 52 tusen THY anställda, är stolt över det. "

Med tanke på de framsteg som gjorts inom flyg och lasttransporter inom luftfart världen över sa turhan att flygverksamhet har blivit ett av de viktigaste delarna av global utveckling och utveckling utöver den nationella och regionala utvecklingen i världen idag.

"Sektorns omsättning ökade med 11 kat

Turhan, som berörde deras arbete i detta sammanhang, betonade att deras flyginvesteringar hittills har överskridit 56 miljarder pund.

Turhan uppgav att den globala genomsnittliga tillväxten var nära 3-nivån, Turhan sa att antalet passagerare från 34 miljoner översteg 210 miljoner och deras mål var att nå 450 miljoner passagerare.

Turhan noterade att antalet passagerare ökade till 4 i Europa och 10 i världen och tillade: "Mängden gods transporteras nära 4 miljoner ton. Antalet anställda inom sektorn har nått 205 tusen. Omsättningen inom sektorn ökade med 11 gånger och uppgick till 110 miljarder pund. "

Turhan uttryckte att mer arbete att göra mer, delade förväntningarna för luftfartens framtid.

Turhan sa: "Vid denna tidpunkt har THY och dess värdefulla anställda stora saker. Med sin nuvarande medelålder har THY en av de yngsta flottorna i Europa. Med tillägg av nya flygplan till sin flotta, kommer det att eliminera risken att leda till tid i servicekvalitet. Vårt ultimata mål är att ta hela världen under turkiska flygelns vinge och att göra vårt land hjärtat av den civila luftfarten. "

"Istanbul kommer att vara ett överförings- och överföringscenter"

Turhan uppgav att Istanbul flygplats är den ideala, fantasin och bra sätt att tänka. Inma Moving-verksamheten fortsätter. Jag hoppas att det kommer att slutföras i mars. "

Turhan uppgav att denna plats kommer att bli en av de största flygplatserna i världen med kapacitet på 200 miljoner passagerare och att staden kommer att bli ett överförings- och överföringscentrum mellan öst- och väst-, nord- och sydländerna tack vare Istanbul flygplats.

Turhan, Turkiet, kom på den plats där flyget är nästan en legend, sade den avslutade med att säga:

En Den viktigaste skådespelaren i denna episka är utan tvekan Turkish Airlines. En av anledningarna till att denna episka är värdefull är att den har uppnått denna framgång i den globala ligan. Du kan tävla i den här ligan och du kommer att uppskatta att det inte är varje morts mortel. Jag tror att Turkish Airlines kommer att fortsätta sin framgång utan att sakta ner. Förhoppningsvis, med de framgångsrika tjänsterna som ska utföras i dessa anläggningar, kommer den att stiga från det andra till det första steget i världen. 30 kommer att uppnå ett värde på över $ miljarder i ekonomiskt värde, vilket ökar antalet anställda från 52 till tusentals och 100 till tusentals. För att uppnå dessa mål har vi ingen tvekan om att vi som regering kommer att ge alla typer av stöd till Turkish Airlines som bär vår flagga i skyn. Det betyder att THYs vingar kommer att växa ännu mer och det globala varumärkesvärdet kommer att öka mycket högre. "Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar