Arresterad genom att plocka upp rostiga brutna bultar kvar av TCDD

Tillsammans med rostiga knutna bultar fängslades när de samlades 2
Tillsammans med rostiga knutna bultar fängslades när de samlades 2

2-återvinningsarbetare arresterades på grund av inbrott för avlägsnande av rostiga, brutna bultar kvar av TCDD på skenorna.


İZBAN på grund av den pågående strejken oanvända järnvägslinjer under en period av Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) 3. Regiondirektoratet startade underhålls- och reparationsarbeten på spåren. Under dessa operationer ersattes metallbultar i skenorna med nya. De gamla bultarna lämnades på sidan av vägen av underhållspersonal.

Enligt nyheten om Metehan Ud från Evrensel samlade TCDD inte bultarna på Menemen-vägen. Återvinningsarbetare som trodde att rostiga knutna bultar hade övergivits såldes till säljare.

Under tiden rapporterade en signaliseringsanordning stulen TCDD-stat till polisen. Under utredningen fängslade Menemen återvinningsarbetare som gav material till skrothandlare. Två återvinningsarbetare togs i förvar i går. En lastbil som togs i fängelse konfiskerades.

"NÅGON KROWD HAR ÄR"

Återvinningsarbetare i polisen och åklagarmyndigheten i bultens uttryck för en vecka togs inte som ett medel för rån, tillade han. De påpekade även att bultarna samlades från gräset.

En advokat som gav information till Evrensel ama TCDD-tjänstemän sa att han skulle samla ett annat lag bakifrån, men ingen kom och gick. TCDD har ingen skada, det är värt det när återvinningsarbetarna samlar in det. Förmodligen skulle inte ha varit ett problem om signaleringsenheten inte hade stulits. Det som är viktigt här är sättet att överge. Det finns en samvetsgrann invändning. De som fängslades hade inga kriminalregister, sade Göz. (universell)Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar