Minister Kardemirs miljöinvesteringar

ministeriets institution undersökte investeringarna i cardemun1
ministeriets institution undersökte investeringarna i cardemun1

Minister för miljö och urbanisering Murat Kurum besökte Karabük Järn- och stålverk (KARDEMİR) AŞ och granskade miljöinvesteringar på plats.


Tillsammans med guvernören i Karabuk Fuat Gurel, Karabuk parlamentsledamöter Cumhur Unal och Niyazi Gunes, biträdande ministrar, AK Party Provincial ordförande Ismail Altinoz, borgmästare kandidat och tidigare vice ordförande i Karabuk Prof .. Dr. Burhanettin Uysal och minister för miljö och stadsplanering Murat KARDEMİR besökte med en delegation från departementets tjänstemän, styrelseordförande Kamil Güleç, biträdande generalsekreterare Mansur Yeke, ekonomikoordinator M. Furkan Ünal och andra chefer i företaget välkomnade.

Därefter fick ministerinstitutionen och den åtföljande delegationen, som gick till General Management Meeting Hall, omfattande information om våra miljöinvesteringar, inklusive KARDEMİRs verksamhet, i synnerhet. Här uppgav KARDEMİR: s ordförande Kamil Güleç att de flesta miljöinvesteringarna till miljöministeriet har slutförts och att alla miljöinvesteringar kommer att slutföras av februari 2019 med de pågående miljöinvesteringarna i Blast Furnaces-regionen. Kamil Güleç sade att Kardemir har gjort mycket stora investeringar som når upp till $ 2 miljarder sedan privatiseringen och ökat sin produktion från 550 tusen ton till 2.500.000 ton. Vår ordförande Kamil Güleç påpekade att Kardemir har gjort dessa investeringar särskilt tack vare den finansiella disciplinen och stabiliteten i landet sedan 2019. "Om vår regering inte banade vägen för dessa investeringar, skulle det vara en dröm för oss att investera 3,5 miljarder $". Styrelsens ordförande Kamil Güleç, som också begärde stöd från ministern när det gäller Filyos hamnprojekt som håller på att byggas, sa att med slutförandet av Filyos hamn kommer Kardemirs konkurrenskraft i import och export att öka.

Militärministern Murat Kurum uppgav att KARDEMİR har gjort en stor miljöinvestering på ungefär $ 150 miljoner miljoner och att luftkvaliteten i Karabük blir mycket bättre med de investeringar som ska slutföras i slutet av februari. Ministern tackade Kardemir Management för de gjorda investeringarna och påpekade vikten av att Kardemir bär vårt land och region och sade: "Som ministerium är vi redo att tillhandahålla alla typer av stöd för alla investeringsprojekt av Kardemir. För detta ändamål kommer vårt ministeriums experter och relevanta team av Kardemir att samlas och arbeta tillsammans. ”

Efter informationsmötet presenterade KARDEMİRs ordförande Kamil Güleç en tabelluppsättning av Kardemir-produkter till miljö- och urbaniseringsministeren till minne av sina besök i Murat Kurum.

Därefter tog ministerns myndighet och den medföljande delegationen, som arbetade med hjälmar för att se investeringarna på plats, slutfördes desinficeringssystemet för sinterplanter, 1.200.000 m3 / h Sinter Coolant Zone Dust Collection System och 200.000 m3 / h Sinter Limestone Crushing Screening Dust Collection System som slutfördes i vårt Sinter Factories-område. hittades i undersökningar. I ett uttalande till pressmedlemmarna här sa ministeren: ”Vi undersöker för närvarande miljöinvesteringarna på plats. Denna region var platsen där svaveldioxidutsläppet var högst tidigare. Du är nu i regionen och efter investeringen har graden av svaveldioxid sjunkit till den lägsta nivån. En investering på cirka $ 22 miljoner gjordes för denna anläggning. Från och med februari, när miljöinvesteringarna i hela anläggningen är klar, kommer Kardemir att tjäna sin region och land som en fabrik som är känslig för miljön, producerar och representerar arbetskraft och svett. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar