Minister Turan: Bir 2019 år blir ett mycket upptagen år ılı

Star Turan 2019 kommer att vara ett mycket upptaget år fullt av service
Star Turan 2019 kommer att vara ett mycket upptaget år fullt av service

Mehmet Cahit Turan, minister för transport och infrastruktur, som meddelade det nya året, sade: "Vi firar det nya året i vårt land, nation och hela mänskligheten. Jag hoppas att 2019 kommer att vara ett år där förhoppningar förökar och känslor av vänskap, brödraskap och solidaritet får styrka.

Vi går in i det nya året med nya förhoppningar och nya excitationer. 2018 var ett år där, trots alla ekonomiska och externa negativiteter, viktiga projekt som vi tidigare hade börjat fortsatte och slutfördes framgångsrikt. 29 lanserade den första fasen av Istanbul flygplats i oktober. Vi öppnade Ovit Tunnel på Ovit Mountain med en höjd av 2 tusen 640, som förbinder Svarta havet med östra och sydöstra Anatolien. Vi beställde Sabuncubeli tunnel som förbinder İzmir och Manisa i juni. Vi har ökat längden på delad väg till 26 tusen 637 kilometer och 39 procent av vårt vägnät har blivit en uppdelad väg, nästan alla våra huvudaxlar. Eftersom vi fortsätter att bygga 1915 Canakkale Bridge, ett av våra projekt över hela kontinenten, har vi också genomfört vindprov. I 2018 blev 20-bitar färdiga i 30,3 km tunnel. Vi fortsätter byggandet av 170 524 km tunnlar. 2018 30-kilometerlånga 188-broar byggdes medan underhåll och reparation av 50-broar var färdiga.

Året 2019 kommer också att vara ett mycket upptaget år fullt av tjänster. Vi kommer att slutföra och starta 426 kilometerlånga motorvägsprojektet som kommer att ansluta Istanbul, Bursa och Izmir. Vi kommer också att slutföra 82 km Menemen-Aliağa-Çandarlı motorväg. Vi kommer också att betjäna Malatya-Hekimhan, Ilisar, Honaz, Alacabel, Asik Fest, Karasu, Guzeldere och Ilgar tunnlar som är några av våra viktiga tunnelverk. Vi kommer att fortsätta bygga 3 tusen 953 km långa järnvägslinjer och slutföra 1.204 km i 2019 år. Vi kommer att slutföra byggandet av Ankara-Sivas höghastighetstågslinje i slutet av 2019 och vi ska starta testdrifter. Vi kommer också att slutföra förbindelserna med järnvägssystemet i Istanbuls förorts- och Gayrettepe-Istanbul-flygplats och Sabiha Gökçens flygplatsförbindelser. Kucuk Camlica TV och radiotorn. I slutet av maj 2019 kommer vi att se till att de digitala tjänster som erbjuds allmänheten, den privata sektorn och allmänheten tillhandahålls via e-förvaltning. Genom att öka vår servicekvalitet som tidigare år Turkiets utveckling, samhällsutveckling och vår republik 100. Vi kommer att fortsätta att göra allt som krävs för att uppnå de mål vi har ställt för året.

Ledsaget av dessa känslor domineras 2019s broderskap under 365-dagarna. Jag hoppas att det blir ett år där alla våra medborgare går in i framtiden för hälsa, lycka, överflöd, fruktbarhet och välstånd. "


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar