Skidåkning FIS Cup avslutad i Gerede

Ski-to-run fis-trofén slutade

Turkiet skidförbundet International Ski Cross 2019 Activity program ligger i FIS Cup-tävlingarna avslutades i staden Bolu Gerede.

På den sista dagen av tävlingarna som anordnades vid Arkut Skidcenter i Gerede hölls kvinnors 10 km och män 15 km gratis tekniska tävlingar. På den andra dagen av FIS-programmet vann Ayşenur Duman första platsen, Fatma Yavuz tog sig på andra plats och Özlem Ceren Dursun tog tredje plats i slutet av kvinnornas 10 km-fria tekniska tävlingar. Hamza Dursun var först, Ömer Ayçiçek var andra och Amed Oğlago var tredjedel i 15 km mänens freestyle tekniska tävlingar.

FIS Teknisk delegat Robert Karstajn, Bolu Ungdomsportföreningschef Sadık Öztürk och Gerede Ungdomsdistriktsförvaltare Mustafa Kocakaya och tävlingskoordinatorn Özkan Koyuncu gav medaljerna till de idrottare som ägde rum i organisationen.