Namnen på maskiningenjörerna dog i tågolyckan

trawler i tågolyckan hulusi boler
trawler i tågolyckan hulusi boler

Tokat'li Hulusi Böler (06.36) från 3, som förlorade sitt liv i en höghastighets tågolycka i Ankara i morse på 34, kommer att begravas i morgon i sin hemstad Üzümören.


Vid 06.30 kolliderade 206-passageraren och höghastighetståget från Ankara High Speed-tågstation till Anıttepe i Konya-riktningen med huvudtåg vid ingången till Marshaland Station vid 06.36. Under olyckans inflytande skrotades 2-vagnen på höghastighetståget och styrtåget. Överfartsstationen vid Marshandiz-stationen kollapsade också på tåget på grund av höghastighetstågets inverkan. Det tungt skadade styrtåget vändes upp och ner, spridda om 30-mätare och gick av banan. I olyckan dödades 3'u-maskinist, 6-passagerare 9-personer, 86-personer skadades.

Namnen på de maskinister som dog i olyckan blev tydliga. Höghastighetstågförare Adem Yaşar och Hulusi Böler och vägledare tågingenjör Kadir Ünal förlorade sina liv i olyckan. Ankara universitet, naturvetenskapliga fakulteten, avdelningen för astronomi och rymdvetenskap, en av dem som dog i olyckan. Berahitdin Albayrak lärde sig det.

Man lärde sig att en av maskinisterna som förlorade sina liv i olyckan, Hulusi Böler, var från Tokat. Böler'in nyheter om dödsfallet för släktingar som bor i staden Uzumlu-distriktet har nått. 11 Böler har arbetat som maskinist på TCDD i åratal. Böler'in begravning i morgon kommer att hållas i staden Üzümören ceremoni kommer att begravas.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar