MOTAŞ Verktyg Desinficerade

motas verktyg desinficeras
motas verktyg desinficeras

MOTAŞ arbetar för att maximera kundnöjdheten, fortsätter att genomföra detaljerad rengöring samt daglig rengöring av fordon för att transportera passagerare i en renare och mer hygienisk miljö.

Servicera tusentals passagerare varje dag, MOTAŞ kollektivtrafikfordon rengörs av städningsenheten inuti och utanför garaget varje natt efter att servicen återlämnas till service och görs redo för morgontjänst.

Vid slutet av dagen görs de fordon som tas till garaget genom att fylla sina flygningar säkra genom regelbundet rengöring från smuts och desinfektion mot skadegörare. Förutom daglig rengöring rensar ett specialteam inom företaget företaget i detalj och säkerställer att malatierna kan resa i en friskare och hygienisk miljö.

I MOTAŞs uttalande är alla fordonets inre ytor, tak, bakre nedre delar av passagerarsäten, fönster, reklamskärmar, passagerarhandtag, dörrplattor, förarutrymme, torpedo, glaskanter , sido- och takytor, ventilationslock, alla metallytor i fordonet efter rengöring av mikroberna överfördes för att rengöras.

I sista delen av fordonet har golvrengöring gjorts, externa rengöringsverktyg för de externa tvättborstarna som anges i anmärkningen, rutinmässiga rengöringsprocedurer varade fram till sent på kvällen och fordonen var färdiga för service betonades.

"Förutom rengöring rengörs fordon före och efter mekaniskt underhåll, säger Açık uttalandet. Använda rengöringsmedel väljes enligt den applicerade ytan. Med de rengörings- och desinfektionsprocesser som tillämpas i de garage där fordonet är kopplat sent på natten, är fordonet säkrade mot alla typer av bakterier och skadliga organismer. "

Uz Vi återställde våra fordon till fabriksinställningar "
Enver Sedat Tamgacı, generaldirektör för MOTAŞ, som gav information om rengöringen, sa: "Vi tillämpar bekämpningsmedlet med ämnen som är certifierade av internationell kvalitet och licensierad av hälsovårdsministeriet. Företagspersonal med speciella kläder, masker och handskar sprutar sina händer med sprutanordningen i områden där kontakten är hög, såsom passagerarhandtag och handtagsledor, sits och dörrhandtag. Våra fordon, som rengörs i detalj, rengörs med speciella kemikalier och ångmaskiner och återgår till fabriksinställningarna. Araç Det är redo för service som bakteriefria fordon ".

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar