Hisnande övning vid Çambaşı Ski Centre

hisnande borr i cambasi skidort
hisnande borr i cambasi skidort

Arméens 2 tusen höjd Çambaşı Plateau 650 byggt på vändområdet Çambaşı Vinter Sport och Ski Center träning höll, söka inte efter sanningen. Army Metropolitan Municipality Search and Rescue Teams 25 meter i enlighet med scenariet för den borrade personen i kabinen räddades av lagen.

AFAD Provincial Directorate lag som stöds av övningen, drone sågs från luften. Utöva Orbel'es personal följt av ett stort antal medborgare.

PRESIDENT TEKİNTAŞ, KAY SKI SESONGEN STARTADE I REGIONEN "

Borgmästaren Inga Tekintaş gjorde uttalanden till journalisterna om övningen och tackade de lag som framgångsrikt utförde träningen. Notera att skidsäsongen började långsamt i regionen, sade borgmästare Tekintaş, gibi Som vi nämnde tidigare är vårt skidcenter redo med allting. Alla maskiner och utrustning i anläggningen förbereder sig för att tjäna. "

Övningen var framgångsrik

Borgmästare Engin Tekintaş sa, belediye Vid en strömavbrott i regionen eller om skidälskare stannade i stollyftan av andra skäl utförde vi en borr tillsammans med våra AFAD-lag. Tack och lov övningen var framgångsrik, sade han. Borgmästare Tekintaş uppgav att bristerna sågs i träningen och sa: durumunda Lagen såg hur man ska handla om man strandsatta och bestämde sig på plats. I detta avseende var övningen ganska användbar. "

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar