Prisutdelningen hölls i Erciyes "You are now unfolded" Sledding Contest

erciyeste är inte längre fri, du har gjorts olul toreni i tävlingen
erciyeste är inte längre fri, du har gjorts olul toreni i tävlingen

Med investeringarna i Kayseri Metropolitan Municipality blev Erciyes ett av de vintersportcentra som erkänts av världen och kom snabbt in i den nya säsongen. Erciyes, ett stort antal lokala och utländska skidåkare underhöll i helgen. Borgmästaren Mustafa Steel med guvernören Şehmus Günaydın, borgmästare i Erciyes, sa att de har ökat antalet besökare i Erciyes dubbelt så mycket med sin reklamaktivitet under två år.

Borgmästare Mustafa Çelik, tillsammans med guvernör Şehmus Günaydın Erciyes A.Ş. Hon deltog i prisutdelningen för Kız Sledding Competition ”som hölls av makarna och organiserades av makarna. Prisutdelarna till tävlingarna ges av guvernör Şehmus Günaydın, president Mustafa Çelik och Erciyes A.Ş. Styrelseordförande Murat Cahid Cıngı gav.

Guvernören Günaydın och borgmästaren Çelik besökte Erciyes efter prisutdelningen och träffade besökarna. President Mustafa Celik fick också tillfredsställelse genom att prata med turister från utlandet.

KAN LIVET HÄR KOMA TILL STADSEKONOMI ”
Borgmästare Mustafa Celik, Erciyes, både i provinsen, både inhemsk och utomlands, sa att ett stort antal besökare. Påminner om att turister kommer från charterflyg från Ryssland, Ukraina och Polen, sa borgmästare Çelik, ediy Vi är glada över att se att de anläggningar vi har gjort här bidrar till stadsekonomin. Vi har ökat antalet besökare mer än två gånger med de reklamaktiviteter vi har gjort i två år och vi fortsätter att göra det. Denna situation ger vitalitet i stadens ekonomiska liv ”.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 4. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 5. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar