Ohindrad transport och kommunikation

obegränsad transport och kommunikation
obegränsad transport och kommunikation

Det finns ungefär 10 miljoner funktionshindrade medborgare i vårt land. Under ledning av vårt ministerium har Adler-Barriärfri Transport och Kommunikationsverksamhet tagit viktiga steg för att strukturera alla transportsystem enligt behov av funktionshindrade medborgare.

Som TCDD Generaldirektorat för Transport tar vi nödvändig omsorg och uppmärksamhet för att säkerställa att både vår funktionshindrade personal och passagerare med funktionshinder utnyttjar sina transporträttigheter på bästa sätt.

I detta sammanhang inrättade vi en "Handikappkommission üzere för att fastställa servicestandarder för funktionshindrade personer.

Vi vidtar nödvändiga åtgärder både med avseende på fysisk och servicekvalitet, så att funktionshindrade medborgare kan resa på bästa sätt på alla tåg, särskilt höghastighetståg.

Vi reserverade en vägtull på de tillgängliga stationerna för våra funktionshindrade passagerare att köpa biljetter utan att vänta. Vi lanserade en videosamtalstjänst via 444 82-callcenter för att säkerställa kommunikation av våra hörselskadade passagerare. Vi tillhandahöll "Sign Language Training imize till vår 33 personal.

Förutom dessa är rullstolar och två platser tilldelade för funktionshindrade passagerare i YHT-apparater, medan landnings- och ombordstigningsanordningar och sittplatser är utformade i enlighet med andra tåg. Vi arbetar för att säkerställa att både våra nya och befintliga fordon är tillgängliga för funktionshindrade resenärer.

Igen, enligt de fria eller rabatterade resekortreglerna: Endast den funktionshindrade passageraren med en funktionsnedsättningshastighet på 40 och däröver, den allvarligt funktionshindrade passageraren med en funktionsnedsättningshastighet på 50 och däröver, och en följeslagare har möjlighet att resa kostnadsfritt.

Sammanfattningsvis arbetar vi som TCDD Transportation-familj hårt för att uppfylla våra uppgifter och ansvar på bästa sätt för att möta våra funktionshindrade medborgares behov av transport.

3 december Världsdagen för personer med funktionshinder önskar lycka till alla våra bröder och systrar i vår etablering, i vårt land och runt om i världen, och hälsar dig med respekt och tillgivenhet.

Kontakta Veysi direkt
TCDD Transportation General Manager och styrelsens ordförande

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar