Cykelöppningsceremonin 300 Cykelvinnare hittades

300 cykelvinnare i toron hittades
300 cykelvinnare i toron hittades

Sakarya Metropolitan Municipality Institutionen för ungdoms- och idrottsservice och PR-avdelningsdirektoratet vid öppningsceremoni av Sunflower Valley och Bicycle Island 300 bitar av cyklar utfördes. Vinnare i teckningen www.sakarya.bel.t är I adress. Vinnare 19-22 kan ta sina cyklar i december vid Sunflower Valley och Cycling Island.

Sakarya Metropolitan Municipality Institutionen för ungdoms- och idrottsservice och PR-avdelningsdirektoratet vid öppningsceremoni av Sunflower Valley och Bicycle Island 300 goda nyheter som gavs av president Toçoğlu lotteri drogs. Med dragningen tillkännagavs ägarna till 300-cykeln.

Vinnarna tillkännages
Orhan Bayraktar, chef för avdelningen för ungdoms- och idrottsservice, sade: ık Vid öppningsceremonin i Sunflower Valley och Bicycle Island levererade vi massor av 200-cyklar till sina ägare. Vi har ökat numret till 500 med den glada tidningen av vår borgmästare Zeki Toçoğlu. Resterande 300 bestämdes av dragningen som dras av vinnaren. Som Metropolitan, lägger vi stor vikt vid sport och idrottsanläggningar. Vi tog cykelvägar och faciliteter, fotbollsplaner, basketfält, parker, vandringsleder och många sportanläggningar till Sakarya. Vi har tagit allvarliga steg för att göra Sakarya till en sportstad. Vi fortsätter att kasta. "

Lycka till
X 300 71-8 är 14, 229 är 14 är över åldern. Vi kommer att leverera våra cyklar till vårt 8-barn i 14-71 ålderscykelkategori utan att rita. De återstående 229-cyklarna ritades. Vi identifierade vinnarna. 19-22 Våra cykelvinnare kan ta sina cyklar från Sunflower Valley och Bicycle Island genom att ta mycket biljetter och ID-kort mellan 09.00 och 17.00 i december. Vi kommer också att leverera 300 hjälmar till våra medborgare tillsammans med våra cyklar. Våra medborgare som vill få detaljerad information (241 20 02) kan få information från vårt direktorat för idrottsgrenar. Våra medborgare kan se lotterilistan på (sakarya.bel.tr). Jag önskar att det är lyckligt och önskar en olycksfri resa. "

8 - För 14 vinnare Klicka här

14 + för ålders vinnare Klicka här

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar