TÜVASAŞ "National Train Project" för 43 Engineers

Tuvasas National Train Project för 43 Engineers
Tuvasas National Train Project för 43 Engineers

Inom ramen för förordningen om provning och utnämning av ingenjörer som ska anställas i det nationella tågprojektet vid TÜVASAŞ generaldirektorat, kommer ingenjörer med uppdrags status som omfattas av dekret lag nr 399 att upphandlas. Kvoten och kvalifikationerna för den personal som ska anställas enligt resultaten av de skriftliga och muntliga tentamen ges nedan. www.tuvasas.gov.t är kommer att göras från internetadressen, och kommer inte att skickas skriftligt. Sökande som inte uppfyller ansökningskraven på alla stadier kommer att avbrytas. Kandidater som är berättigade att utses kommer att utses om säkerhetsundersökningen ger ett positivt resultat.

ANVÄNDA EXAM ANVÄNDNINGSVILLKOR
1-399-7-dekret lag nr 2 Artikel 4639- för att uppfylla de allmänna kraven, från och med tidsfristen för fakulteter eller högre utbildningsanstalter godkända av Högskoleverket för maskinteknik (kod: 4611), elektrotekniksteknik (kod: 4703) ), Industriell teknik (kod: 4691), Metallurgisk-Materialteknik (kod: 4561), Kemiteknik (kod: 4531), Datateknik (kod: 4), 2018-3 år KPSS P70 Att ha minst 5 (Sjuttio) poäng från poängtypen, för att ha minst C-nivå engelska kunskaper i YDS- och E-YDS-examen under det senaste 5-året från ansökningsdatumet eller genom bedömning, urval och placeringscenter (ÖSYM) vad gäller språkkunskaper, Jag har motsvarande poäng för en annan examen som hittats.

KRAVADE DOKUMENT FÖR ANSÖKAN FÖR EXAMENS EXAM
Kandidater som önskar delta i 1-provet ska lägga till följande dokument i ansökningsblanketten som ska erhållas från personaldivisionen vid huvudkontoret TÜVASAŞ eller från huvudkontorets webbplats (www.tuvasas.gov.tr).
a) Original eller certifierad kopia av examensbevis eller examensbevis (original eller certifierad kopia av examensbevis för de som har fullgjort sin utbildning utomlands)
b) Datorutskrift av KPSS resultatdokument,
c) Dokument som visar nivån på främmande språk,
d) Curriculum vitae,
e) 3-passfoton (taget under de senaste tre månaderna).
f) Ansökningsformulär (med foto och signatur)
g) Bankkvitto som visar provavgiften

DATUM, PLATS OCH ANSÖKAN
1- Examensansökan börjar dagen efter publicering av tentameddelandet i den officiella tidningen och slutar i slutet av 21.12.2018-datumet (17.00).

2- Kandidater som önskar ta provet, förutsatt att de uppfyller ovanstående villkor "Turkiet Wagon Industries Inc. Generaldirektoratet om nationell suveränitet Caddesi No: 131 Adapazari / Sakarya / turkey "från bolaget eller från Internetadressen (www.tuvasas.gov.t är) Doldur Ansökningsformuläret ska fyllas i och fyllas i.

3- Ansökningsblanketten som skrivits av sökanden och övriga dokument som krävs för ansökan måste levereras till ovan nämnda adress personligen eller per post fram till slutet av 21.12.2018-arbetstiden (17.00).

Examen kandidater kommer att antas till 4-21.12.2018 datum, tid 17: 00 upp till Adapazari Foundations bankkontor TR92 0001 5001 5800 7265 4647 38 110,00 per IB kontonummer att deponera undersökning avgiften kommer att bli. Kandidaterna ska ange deras namn, efternamn, turkiskt identitetsnummer och namnet på tentamen i förklaringsdelen.

5- Sökande vars ansökan inte är giltig och de som inte fattar den skriftliga tentamen efter utvärderingen av ansökningarna kommer att återbetalas.

6- Ansökningar som inte lämnats in till generaldirektoratet inom perioden på grund av förseningar i posten eller andra skäl och ansökningar som inte uppfyller villkoren i meddelandet behandlas inte.

7-dokument måste lämnas in till Generaldirektoratet TÜVASAŞ fram till den angivna tidsfristen. Dessa dokument kan godkännas av generaldirektoratets personalavdelning, förutsatt att de ursprungliga handlingarna lämnas in.

För Exam Announcement klicka här

För kandidatansökningsformulär klicka här

För engagemang klicka här

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar