Minister Turhan, Bursa High Speed ​​Line gav datumet

Turhan Bursa gav tidpunkten för tåglinjen
Turhan Bursa gav tidpunkten för tåglinjen

Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, sade att höghastighetstågslinjen mellan Ankara och Bursa kommer att slutföras och tas i bruk vid 2020.

Turhan uppgav att, som ministeriet, med stöd av regeringen har 16 arbetat kontinuerligt för landet och nationen. Turhan påpekade att 537 miljarder pund hittills har investerats i transport och kommunikationsinfrastruktur och att de har insett mer än 100 miljarder pund i samarbete mellan offentlig och privat sektor. Turhan betonade att ministeriet har spenderat ett år fullt av projekt, investeringar och tjänster trots de yttre manipulationerna i år och tillade att nästa år fortsätter med en mer intensiv prestanda. Turhan betonade att de planerar att slutföra 426 kilometerlånga motorvägsprojekt som kommer att ansluta Istanbul, Bursa och Izmir nästa år och sätta dem i bruk.

Utryck att de kommer att fortsätta arbeta med byggandet av höghastighetståg och höghastighetståg som har lanserats över hela landet nästa år, sade turhan Ankara Vi fortsätter våra ansträngningar för att slutföra byggandet av Ankara-Sivas höghastighetsbanelinje i slutet av 2019. Vi planerar att slutföra Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-delen av Ankara-Izmir höghastighetstågslinjen i 2020, Uşak-Manisa-Izmir-avdelningen i 2021 och Ankara-Bursa-linjen i 2020. " Cahit Turhan, Gayrettepe-Istanbul Flygplats järnvägssystemanslutning Sabiha Gokcen Airport järnvägsanslutning kommer att slutföras nästa år, sa han.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar