Gaziray-projektet för att påskynda arbetet

Gaziray-projektet ska accelereras
Gaziray-projektet ska accelereras

Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, Gaziray Gaziantep Gaziantep kommun undertecknade protokollet med den gemensamma uppgav att projektet, myndigheterna sa att projektet var slutfört så snart som möjligt, sade han.

Mehmet Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, som kom till Gaziantep för att göra en serie kontakter, lade fast de infrastrukturinvesteringar som genomfördes i staden vid samordningsmötet och fick reda på den sista punkten som uppnåddes i arbetena. Dessutom gav minister Turhan, som granskade Gaziray-vägen, borgmästaren för den organiserade industriområdet, Fatma Şahin, som gav en rundtur på byggarbetsplatsen information om studierna till ministeren.

Minister Turhan konstaterade att besöket genomfördes för att se arbetet som utfördes i Gaziantep.

NYA ANSLUTNINGAR VIL HJÄLPAS

Gaziantep, Turkiet snabbast var en av de blivande städerna som överför ministern Turhan, sade: "Gaziantep, med information om erfarenheter från historia, kultur med industri och handel har en stad utvecklas mycket snabbt. Det är en av de viktigaste städerna i vårt land med import och export. 7 miljarder dollar med export närmar xnumx'nc i Turkiet är i sin ordning. Export till världens 6-land. Gaziantep har en viktig roll inte bara i våra södra grannar utan också i den interkontinentala handeln. Naturligtvis utvecklas infrastrukturen i en så snabbt växande stad snabbt. I detta avseende, i våra ansträngningar för att förbättra några av korsningarna på ringvägen, motorvägen och motorvägen D-180 för att förbättra den befintliga infrastrukturen för vägtransporter i Gaziantep; För att tillgodose de nya behoven i denna växande och utvecklande stad drogs slutsatsen att nya korsningar bör byggas och dessa skulle vara färdiga och tas i drift så snart som möjligt.

INSTRUKTIONER FÖRES FÖR GAZİRAY

Vi har gett instruktioner till generaldirektoratet för statliga järnvägar om slutförandet av Gaziray-projektet, som inleddes för att göra stadens del kompatibel med snabbtågstransporter, så snart vår järnväg passerar genom Gaziantep. Vi genomför detta projekt tillsammans med protokollet vi undertecknade med Gaziantep Metropolitan Municipality. Frågan om järnvägar har varit ett smärtsamt minne av vårt land sedan tidigare. När AK-partiets regeringar kom till makten blev frågan om järnvägar en statlig politik. Vi rehabiliterade de befintliga järnvägslinjerna och förbättrade hela järnvägen för att ge en säker och bekväm service. För att göra dessa linjer säkrare och mer ekonomiska att använda, utvecklar vi våra elektro- och signalsystem. Vi har slutfört 45 procent över hela landet. Vi fortsätter att arbeta i denna region. Vår kraft, som introducerar vårt land med höghastighetståg, kommer inte bara att lämna detta med linjen Ankara-Istanbul, Ankara-Konya, våra verk i Ankara-Izmir, Ankara-Sivas och linjen Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep fortsätter. Medan vår nuvarande konventionella linje tillhandahåller transport från Gaziantep till Adana i 5 timme 10 minuter, en medborgare från Gaziantep på Mersin-Adana-Gaziantep-axeln där vi började byggarbeten, kommer 1,5 att ha möjlighet att transportera mellan Gaziantep och Adana på en timme. ” .

OM GAZİRAY-PROJEKT

Med protokollet undertecknat mellan Gaziantep Metropolitan Municipality och TCDD den 22 maj 2014, började byggandet av projektet Gaziray Suburban Line den 13 februari 2017. Med Gaziray-projektet på 1,5 miljarder TL; Centrum, 6 OIZ och små industriområden kommer att anslutas. I detta sammanhang kommer den befintliga 25 kilometerlinjen att förnyas och 16-stationer kommer att upprättas. Vid användning av stationer; kommer att planeras att fungera som en överfart för att säkerställa kontinuiteten i fotgängarscirkulationen samtidigt som det ger tillgång till förorts- och höghastighetstågfordon. Som ett resultat av de studier som gjordes inom ramen för Gaziantep Transportation Master Plan (GUAP) fastställdes att den befintliga järnvägslinjen som passerar genom Gaziantep inte tillåter gång- och fordonscirkulation i områden som används kraftigt under stadskorsningen, vilket skapar en barriäreffekt i regionen. Därför kommer Kultur Kongresscentrum-Zeytinli-kvarteret, Mujahideen Budak-kvarteret, sjukhus-hotellregionen för att säkerställa säker passering av gång- och fordonstransporter och eliminera barriäreffekten av 4-parallella linjen under open-close. Med Gaziray-projektet kommer 5 överfarter och undergångar att byggas. Dessutom kommer 11 kilometer från Oduncular Station, som är det sista stoppet, att upprättas Gaziray Maintenance and Storage Area med en storlek på ungefär 1 tusen kvadratmeter på gränsen till Ring Road i Taşlıca Location. Totalt 93-passagerare kommer att transporteras i 1-uppsättningen fordon som planeras användas i Gaziray Project, och 1000-set fordon kommer att fungera i första hand. 8 procent av projektet är under uppbyggnad. I Gaziantep Transportation Master Plan vars målår är 77; Järnvägsstationen kommer att vara det viktigaste överföringscentret med tanke på dess lämplighet för integration av olika transportsätt när det gäller dess plats i järnvägsstationen. Gar Main Transfer Center i 2030; Det förväntas transportera minst 2030 tusen 877 passagerare dagligen. I Gar Main Transfer Center, där projektarbetet fortsätter, kommer 540 meter att gå över.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar