Stapel 545 Stapel till Karamürsel Bridge Interchange

545 hög på buret av karamursel koprulu
545 hög på buret av karamursel koprulu

Ett av de viktiga transportprojekten, som byggs av Kocaeli Metropolitan Municipality, är under uppbyggnad vid Karamürsel City Square Bridge Interchange. I tunnelkonstruktionen med 19 meter bredd 290 meter stängt avsnitt fortsätter lagena sitt arbete i full gång. Å andra sidan kommer 1500-mätarens tvåvägs rundresa, liksom 902-mätare söder och 885-meter norr om 2-sidovägen och 310-mätarens anslutningsväg.

TRANSITTRANSPORT KOMMER FRISLÄPPANDE NÄR FULLSTÄLLET.
I hela projektet lämnades 801 Forekaziks 545-korn kvar och byggandet av 1290-mätarens avloppsledning slutfördes. Karamürsel City Square Bridge med genomförandet av korsningen av huvudartärerna i distriktet kommer att leda till en stor lättnad. Tunnelproduktion tillsammans med stormvatten och avloppsledningar, samt dricksvattenproduktion överbryggade skärningsprojekt, kommer landskapsarbetena att ge mervärde till distriktet Karamürsel.

Konstruktionen av andra strukturer fortsätter fortare
2640-mätaren av 1400-mätarens dricksvattenledning slutfördes också i Köprülü Junction Project, som byggdes av Kocaeli Metropolitan Municipality i Karamürsel. Med 3100-meters regnvattenlinje som löper ut ur 520-mätaren, är också byggandet av andra strukturer på gång. Kocaeli Metropolitan Municipality, som genomförde projekt som kommer att underlätta stadstrafiken en och en, korsningar gjorda speciellt på huvudvägarna gör trafiken flytande och förhindrar trafikbelastning i städerna. Karamürsel, ett av dessa korsningar som tillämpas på viktiga punkter i staden, kommer också att möta ett mycket viktigt behov på D-130-motorvägen, vilket är en av de viktigaste linjerna för passagerar- och logistiktransporter mellan linjer.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar