Nya busstationer på förnyade rutter i Sakarya

Ny buss stannar i förfriskningar i Sakarya
Ny buss stannar i förfriskningar i Sakarya

Gatorna förnyade av Sakarya Metropolitan Municipality med parolen Şehir The City förnyar för dig eller möter moderna stopp. Fatih Pistil, chef för transportavdelningen, uttryckte att 360 moderna stopp kommer att föras till staden och önskade att arbetena skulle vara fördelaktiga.

Sakarya Metropolitan kommuns avdelning för transport "City håller på att förnyas för dig" med parolen om de nya ansikten sammanförs med moderna stopp. Fatih Pistil, chef för transportdepartementet, konstaterade att 360 kommer att sätta ihop det nya stoppet på gatorna och konstaterade att de har börjat sätta ihop nya stopp som kommer att ge rikedom till stadens struktur.

Nya stopp
Fatih Pistil, chef för transportavdelningen, sade: Konu Stadsdesign och gaturenoveringsarbeten initierade av vår storstadskommune med parolen "Staden förnyas för dig som fortsätter. Vi har börjat montera våra moderna stopp som kommer att berika stadens struktur, ge användarvänlighet och passa ögats estetik till våra nya gator. Vi kommer att utföra totalt 360-montering. Förhoppningsvis kommer vi att ge komfort till resorna genom att avsluta våra studier på kort tid. Lycka till. ”


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar