Highway 4. Nationell kongress börjar

4 National Congress of Highway startade
4 National Congress of Highway startade

28, den fjärde av National Congress of Highway, började i Ankara på onsdag i Halil Rifat Pasha Hall i General Directorate of Highways. Enver İSKURT, biträdande minister för transport och infrastruktur, Abdulkadir URALOĞLU, chef för motorvägar, vice generaldirektörer för motorvägar, avdelningschefer, regionala chefer, tjänstemän och veteranvägar som tjänade länge i organisationen för motorvägar. representanter för sektorn, akademiker och motorvägar.

Vice minister Enver İSKURT uttalade vid öppningen att många ämnen som integrationen av motorvägsnätet med andra transportsätt, megaprojekt, miljömedvetenhet som avgör transportsektorns framtidsvision, hållbara ingenjörsmetoder, tekniker som används i infrastruktur och trafiksäkerhet kommer att diskuteras.

Genom att säga att transporter är en av de mest effektiva faktorerna för att öka utvecklingen och den sociala välfärden i dagens värld där förändringar och omvandlingar sker i en svindlande takt, uppmärksammade İSKURT det faktum att det inte är möjligt att tala om en utvecklad ekonomisk och social ordning i ett land som inte har ett starkt transportsystem.

İSKURT konstaterar att Turkiet, som är i hjärtat av tre stora kontinenter som Europa, Asien och Afrika, är nyckelpunkten för handel med land-, luft-, sjö- och järnvägstransporter, och att landets tillgänglighet till öst, väst, norr och syd med de senaste årens genombrott har ökat sin strategiska betydelse och betydelse.

İSKURT noterade att 80 procent av landets vägtrafik går via delade vägar och noterade att det delade vägnätet, som når 26 tusen 400 kilometer, utgör 38,5 procent av det totala vägnätet.

General Manager för Highways Abdulkadir URALOĞLU sa att den mest föredragna transporten i Turkiet, liksom i resten av världen, är motorvägen på grund av dess flexibla struktur. URALOĞLU påpekade att deras största mål är att fortsätta de tjänster som startade 2003 och förändrade ansiktet på landets transportnät med revolutionerande innovationer, och URALOĞLU uppgav att de strävar efter att få vägnätet till den kapacitet och standard som kan uppfylla dess funktion på rätt sätt, med en strävan att möta alla krav.

URALOĞLU påpekade att det finns ett totalt vägnät på 2.753 31.033 km, inklusive 34.146 67.932 km motorvägar, 39.274 25.230 km statliga vägar och XNUMX XNUMX km provinsvägar, under ansvar av General Directorate of Highways, och uppgav att XNUMX XNUMX km av dessa vägar är ytbeläggning, och XNUMX XNUMX km är bituminösa varmblandningsbeläggningar.

URALOĞLU uppgav att de siktar på att öka längden på den delade vägen till 27 870 km nästa år och till 2023 31.864 km XNUMX.

Höjdpunkter i Organisationen för vetenskap och teknik i alla studier genom att följa vägledningen, vilket indikerar att ständigt uppdaterade sig själv URALOĞLU, frågor av intresse för motorvägsektorn, kan alla detaljer diskuteras i skapandet av vetenskapliga plattformar som understryker vikten av National Congress för denna förståelse, sade han. URALOĞLU uppgav att forskningen, utvecklingen och nya applikationstekniker kommer att diskuteras i världen under de senaste fyra åren. ”Vi kommer att fokusera på att säkerställa samarbetet mellan system genom att utvärdera i en helhetssyn med andra infrastruktursystem i vårt land”.

URALOĞLU påminde om att inom ramen för kongressen anordnades en utställning med deltagande av inhemska och utländska maskiner, utrustning, utrustning, materialtillverkare och leverantörer angående tillverkning och tillämpning av speciella konstruktionselement, som har en viktig plats i vägbyggen i vårt land.

Efter talen hölls utställningsöppningen av Enver İSKURT, Abdulkadir URALOĞLU och deras medföljande personer. Den två dagar långa kongressen avslutas den 29 november.

📩 29/11/2018 14:53

Var den första att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*