Gebze-Darica Metro Trees flyttar en efter en

gebze darica tunnelbana projekt
gebze darica tunnelbana projekt

Stiftelsen lades av presidenten för den turkiska stora nationalförsamlingen Binali Yıldırım i oktober. Inom ramen för tunnelbanprojektet, som är den största servicen i Metropolitan Municipalitys historia, demonteras och transporteras träden i stationerna, lagrings- och manövreringsområdena inom projektområdet också till lämpliga områden utan att förstöras. De transporterade träden planteras också vid de nödvändiga punkterna i staden.


BORNNA STRÄCKAS BORT
Europas större kommun, som utgör den största naturparken i Europa, ökar mängden grönt område per person och ökar det till 12 kvadratmeter, ger rekreationscentra och gångvägar till Kocaeli med fantastiska områden, har samma känslighet i Gebze OSB - Darıca Coast Subway Line. visar också. Inom detta räckvidd utförs osjälviska studier för att förhindra skador på växter och träd i stationen, förvarings- och manövreringsområdena som är konstruerade inom ramen för tunnelbanprojektet. Storstäderna tar bort träden vid dessa punkter med speciella enheter och fordon utan att skada dem, ta dem till förvaringsområdet och plantera dem i lämpliga områden.

2 THOUSAND 500 TREE MOVED
Totalt tog teamen 2 tusen 500-träden till storskolornas plantskolor sedan arbetet startade i oktober. Efter att ha väntat på en viss tid flyttas träden till de utvalda områdena på olika ställen i staden planteras. Å andra sidan, när tunnelbanprojektet är färdigt, kommer nya träd att planteras igen vid de punkter där träden flyttas.

9 MILLION TREE PLANTED
Kocaeli Metropolitan Municipality, som skyddar naturen och grön, utför självstudier på detta område. Metropolitan Municipality har planterat nästan 2004 miljoner träd i hela staden sedan i 9. Under år 2018 planterade Park Garden och Green Areas Department cirka 250 tusen träd i utgrävda fält, parkträdgårdar och andra tomma utrymmen. Dessutom, Metropolitan Municipality team, planterade regelbundet plantor och träd under hela året, bevattning och underhåll görs med omsorg.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar