Längden av järnvägslinjer konstruerade i Istanbul 143 Mileage

Längden av järnvägssystemslinjerna i Istanbul
Längden av järnvägssystemslinjerna i Istanbul

Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, TRANSIST 11. I sitt tal vid Istanbul Transport Congress och Fair, sa han att tunnelbanans längd i Istanbul kommer att nå 233 kilometer vid årets slut.

Mehmet Cahit Turhan, befolkning, ekonomiska och kulturella mening, Turkiets största varumärke i Istanbul, vilket är en ansamling av år av att betona att de ger individuell uppmärksamhet att lösa de infrastrukturproblem, säger:

Ik Vi har tagit gigantiska steg inom transportområdet i Istanbul och vi fortsätter att göra det. Längden på tunnelbanan når 233 kilometer vid årets slut. Förra månaden öppnade vi tunnelbanan i Ümraniye-Çekmeköy tunnelbana tillsammans. Målet som förutses av vår storstads kommun är över tusen kilometer. Vi fortsätter våra arbeten på 118-byggarbetsplatsen och 18-rutten.

Längden på järnvägssystemslinjerna som konstruerats av vårt departement i Istanbul är 143 kilometer. Vi kommer att ansluta tunnelbanan Kadıköy-Kartal till Sabiha Gökçen flygplats via Kaynarca-Sabiha Gökçen-linjen som vi fortsätter att bygga. Med linjen Bakırköy-Kirazlı transporterar vi tunnelbanan Kirazlı-Olimpiyatköy till Marmaray och İDO. Gayrettepe-Istanbul flygplats linje och Halkalı-Vi tar Istanbul bosatta till Istanbul flygplats på mindre än en halvtimme via Istanbuls flygplatslinjer. "

Turhan uppgav att de inte försummade förbättringen av Istanbuls förortsledningar utöver tunnelbanaverken.Halkalı av 3.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

2 Kommentarer

 1. Skämtar du med mig? 80 procent av tunnelbanans jobb stoppades när alla var arbetslösa

 2. Skämtar du med mig? 80 procent av tunnelbanans jobb stoppades när alla var arbetslösa

Yorumlar