TCDD 3. Intense Intressen för "Atatürk Vagonu" i regionen

Intensivt intresse för Ataturkvagnen i TCDD 3-regionen
Intensivt intresse för Ataturkvagnen i TCDD 3-regionen

På 80 årsdagen till döden av grundaren av vår republik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TCDD 3. ”Atatürk Wagon bulunan i regionen, som Gazi Mustafa Kemal Atatürk använde i sina inrikesresor, väckte stort intresse från studenter och medborgare.

Medborgare och studenter som besökte vagnen, Gazi Mustafa Kemal Atatürks arbetsbord, matsal, lounge och sovrum, undersöker, levde stunder fulla av känslor.

TCDD 3. Regional chef Selim Koçbay, assisterande regionala chefer Nizamettin Çiçek och Soner Baş, TCDD Transportation Inc. Izmir Regional koordinator Habil Emir, Transportation Inc. Han besökte Bakım Atatürk Wagon ile med Murat Durkan, fordonsunderhållschef.

Atatürk och det vita tåget
Grundare av Republiken Turkiet Ataturk Great Leader 'för användning i inhemska resor i Tyskland i 1927 Wegman gjorts av företaget 'White Train' består av nio vagnar. Dessa vagnar är Atatürks restauranger och sovhallar. Den består av en vagn för ordförandeskapets generalsekretariat och verkställande direktören, en tvåbäddsvagn, en restaurang och två andra klassers vagnar för de inbjudna regeringsnämnderna och en skåpbil.

De första fem av dessa vagnar som tillhörde Atatürks vita tåg var 21 och de andra var 19,6 meter. Vagnarna var utrustade i moderna och tekniska anläggningar under dagens förhållanden. Varje vagn var försedd med tunga boggier på Görlitz-systemet, med stötfångare av typen Urdinger utrustade med hand- och luftbromsar.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar