Football Academy öppnar till minne av Oğuz Arda

Oguz ökade översvämningar
Oguz ökade översvämningar

Oğuz Arda Sel Football Academy, som 258 studenter registrerade av Uzunköprü kommun öppnades i Uzunköprüpors sociala anläggningar i Uzunköprü kommun. Oğuz Arda Sels mamma Mısra Öz, farbror Fatih Sel, farfar och mormor deltog i öppningen av Oğuz Arda Sel fotbollsakademi, som grundades med målen att utveckla fotbollskunskap och färdigheter för de 7-14 år gamla studenterna som studerar i vårt distrikt för att undvika dåliga vanor och höja fotbollsspelare för våra stadslag. .

Mısra Öz talade vid öppningen; Dı Det gjorde mig stolt över att se min sons namn, som jag förlorade till följd av försummelse, bor här i sitt eget land. Jag vill att Oguz Ardas namn ska vara oändligt. Jag önskar att våra barn spelar på akademin för att förverkliga sina drömmar

Uzunköprüspor Teknisk direktör och Akademins generalkoordinator Nejat ÖNTAŞ; "Vi vill tacka vår kommun och alla som stöttade oss. Våra söner som utbildas här kommer att tjäna vårt land professionellt. "

Vår borgmästare Av. Enis İşbilen; "Vid denna tidpunkt realiserar vi nödvändigheten av socialdemokratisk kommun i Uzunköprü i sportlig mening. På så sätt ville vi minnas vårt yngsta barn Oğuz Arda Sel och hans far Hakan Sel, som förlorade i juliolyckan. Varje medborgare som förlorat sitt liv var speciellt för oss, vi känner fortfarande sorgsenheten att förlora vår 8-medborgare till följd av en liten försummelse. Vi vill tacka eleverna och deras familjer som registrerade sig på akademin. All sportutrustning kommer kostnadsfritt till våra studenter, och sport- och utbildnings profilen övervakas kontinuerligt av teknisk och administrativ personal.

Efter tal av Oğuz Arda Sels mor Mısra Öz inskränkte sig studenterna i akademiet T-tröja där bilden av Oguz Arda distribuerades.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar