Trambus provkörning startade i Sanliurfa

Trambus provkörningar i Sanlıurfa slutfördes framgångsrikt. Spårvagnsbussen, som kommer att fungera på 63-linjen mellan Abide och Balıklıgöl, har slutfört sin transport utan problem under provkörningen och fått full poäng.

Sanliurfa borgmästare Nihat Ciftci, tillsammans med företrädare för lokal och nationell press som arbetade i hela staden deltog i provkörningen av spårvagnen. Möte med medlemmar av presscenteret sammankallande president Nihat Ciftci, med spårvagnstransporter Ataturk Street, Kapakli Pasaji, Samsat Square, Demokrati Street, Balikligol och Arkeologi Museum återigen med samma riktning återvände till samlingscentret. I transporten utan problem kördes 7-kilometerruten.

Kommentera journalisterna efter resan, sade president Pair att deras mål var att få varaktiga lösningar på Sanliurfa-transporten.

PRESIDENT ÇİFTÇİ: ŞANLIURFA, VÄRDEN BÄSTA TJÄNSTEN

Enligt att transport av spårvagnstransporter skulle vara bekvämare och miljövänligare i Sanlıurfa där dagliga 190 tusen medborgare tillhandahålls, sade borgmästare Çiftçi, dik. Vi genomförde en provkörning av ett transportprojekt som är mycket viktigt för Sanlıurfa. Transportsystemet i vår ålder. Det är tyst, miljövänligt och ger hög kapacitetstransport. Tillsammans har vi slutfört 7-kilometerruten. Bekväm och mycket hög komfort. Den kommer att tjäna i vår 63-linje på de historiska platserna i Sanlıurfa. Alla våra förare kommer att köra både linjen och turnstilesystemen. Eftersom 7-kilometerlinjen passerar 3.5-kilometer utan kablage. Det är också ett mycket ekonomiskt transportsystem när det gäller bränsle. Bränslet reduceras till 3 i diesel jämfört med 1 i diesel jämfört med 5 i 1. Detta är ekonomiskt mycket ekonomiskt. Vi är mycket glada att realisera detta projekt. Jag gratulerar alla våra vänner som har bidragit. Som vi alltid säger är våra folk i Sanur värda den bästa servicen ".

TRANSPORT SUMMIT AT 21 NOVEMBER

Borgmästare Ciftci tillade att spårvagnsansökan kommer att börja fullt ut efter transporttoppmötet som hålls i november. "21 organiserar transporttoppmötet i november. Efter toppmötet kommer vår spårvagnsansökan att vara i full kapacitet. Sedan startar vi spårvagnssystemet. Tillfredsställelse från vårt folk ger oss styrka i vårt arbete. Vårt arbete kommer att fortsätta i full gång. Det finns också denna förståelse i AK Kommun ".

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar