New Generation Engine som ska produceras med regeringsincitament

ny generation motor med statligt incitament
ny generation motor med statligt incitament

Starten av den nya generationens hybridmotor som ska produceras med regeringens incitament startades inom bilindustrin. Grundval av Turkiets första högtrycksinsprutning fabrik för att producera aluminiummotorblock kastades. Industri- och teknologiminister Mustafa Varank, som deltog i ceremonin, sa att blocken kommer att användas i den nya generationen högteknologiska motorer utvecklade av Renault för hybridfordon. Minister Varank gjorde också en begäran från Renault och sa: "Jag hoppas att de kommer att ta bort Renaults hybridfordon från produktionslinjen före 2020. Om vi ​​kan uppnå detta kommer vi att göra ett utmärkt bidrag till vår ekonomi. Jag tror verkligen att de kommer att uppnå detta. Başar

"SUPER INCENTIVE"

President Tayyip Erdoğans N superincitament X-projekt, som tillkännages i april 9, har börjat bära frukt. Oyak Renault Automobile Factories Inc. Kommer att byggas i grunden för den första högtryckspressgjuten aluminium fabriken lades i Turkiet Bursa organiserad Industrial Zone idag.

Första gången som ska produceras

Minister Varank, som deltog i ceremonin, uppgav att en stor investering gjordes inom bilbranschen, vilket är industrins lokomotiv och sagt, eller att jag önskar att högtryckssubstrat Aluminium Injection Factory, som grundades av Oyak Renault, skulle vara till nytta för vårt land. Denna investering realiserades genom projektbaserade incitamentsystem. Med den här anläggningen produceras aluminiummotorblock för första gången i vårt land. Dessa block kommer att användas i den nya generationen högteknologiska motorer utvecklade av Renault för hybridfordon och det mesta av produktionen kommer att exporteras. "

Kommer att minska den nuvarande avvikelsen

Underströk att denna investering är mycket värdefull och viktig av tre huvudskäl, sade Varank, olarak Den här anläggningen, som vi först lagde grund för, tjänar direkt till vårt höga mervärde produktionsmål. Under produktionsfasen används högteknologi på bara några få platser runt om i världen. Allvarliga bidrag kommer att ske till kvalificerad anställning och export. Jag pratar om en produktion som kan minska underskottet i det nuvarande kontot med $ 2,3 miljarder årligen. Vårt mål är att öka dessa och liknande investeringar i många gånger.

Attraktivt incitament

Påpekade behovet av en strukturell omvandling i produktionen, sade Varank, "den turkiska industrin har befogenhet att förverkliga denna omvandling. Som staten är vi med entreprenörer och industriister med alla våra medel. Vi har ett mycket attraktivt incitamentsystem. Som ministerium strävar vi efter att attrahera högvärdesinvesteringar till vårt land utan åtskillnad mellan inhemska och utländska. "

DOMESTIC POLICY

Varank uppgav att det andra viktiga inslaget i denna investering gjord av Oyak Renault är dess stöd till lokaliseringspolitiken. På det sättet kommer vi att kunna utnyttja våra inhemska resurser mest effektivt. På det sättet kommer vi att minska importberoendet och dra nytta av både minskningen av underskottet i bytesbalansen och behovet av externa resurser. Grunden för ekonomin kommer att stärkas ytterligare genom denna omvandling i den reala sektorn. Med hälsosam tillväxt och kvalificerad sysselsättningstillväxt kommer vi att stiga till de förtjänade positionerna i världsekonomin. "

TRUST INDIKATOR

Varank, medan den sista funktion som gör det värdefullt när det gäller investeringar och konstaterade att Turkiet självt är ett konkret tecken på förtroendet för den turkiska ekonomin.

Började vara tillbaka

Påpekade att den turkiska ekonomin har behållit sin motståndskraft och fortsätter sin väg genom att stärka trots alla tuffa prov som den har ställt inför. Jag har övervägt de incidenter som andra länder inte kan komma undan i år tack vare vårt samarbete, beslutsamhet, erfarenhet och kärlek i vårt land. Jag hoppas att de värsta och svåraste dagarna ligger bakom. Vi kommer att fortsätta attrahera mer långsiktiga produktionsinvesteringar till vårt land med vår politiska stabilitet, förutsägbarhet och investerarvänliga policyer

2020 MÅL

I sitt tal gjorde också Varank en begäran till Oyak Renault, som hade genomfört investeringen. "Jag hoppas att de tar med Renaults hybridfordon utanför produktionslinjen och släpper dem på marknaden före 2020, Var sa Varank. Sek Om vi ​​kan uppnå detta kommer vi att göra ett stort bidrag till vår ekonomi. Jag tror verkligen att de kommer att uppnå detta. Başar

100 MILLION EURO INVESTMENT

I sitt tal vid ceremonin Eurasien Region Renault Group Senior Vice President Nicolas Maura, sade också Renault Group, den nya fabriken 100 miljoner euro investerats av fantastiskt stöd från Republiken Turkiet. Hybridmotorer och vi kommer att göra kommer att vara en första i Turkiet. Det kommer att finnas jobb för mer än 100. "

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar