3. Flygplatsens namn var Istanbul flygplats

3 flygplats var Istanbul flygplats
3 flygplats var Istanbul flygplats

Med den årliga kapaciteten på 200 miljoner passagerare, arrangerades Istanbul New Airport, som är den största flygplatsen i världen och öppnades idag med president Recep Tayyip Erdoğans deltagande.

Man såg att "Istanbul Airport" skrevs på skyltarna vid ingången till flygplatsen för det nyfikna namnet. Talar vid öppningen av flygplatsen meddelade president Recep Tayyip Erdoğan att namnet på den nya flygplatsen är "Istanbul Airport".

76,5 Den första fasen av Istanbul flygplats, som är etablerad på ett område på miljoner kvadratmeter, kommer att tjäna 90 miljoner passagerare årligen. 6 kommer att ha 500-flygkapacitet när alla faser i flygplatsen med oberoende landningsbanor är färdiga.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar