Skola Passage Målade Röd i Sakarya

Metropolitan Transportation Department genomför en ny ansökan. Skola passerar genom att vända de röda korsstudenterna kommer att ge en hälsosam metod att uttrycka Fatih Pistil, bilförare bör vara mer försiktiga i de röda fodrarna, sa han.


Sakarya Metropolitan Municipality Department of Transportation genomför en ny ansökan. Med uppgift om att de målade röda ränder på skolpassagerna med den nya studien, uppgav Fatih Pistil, chef för transportavdelningen, att de ville skapa medvetenhet för fordonsförare. Bilförare bör vara mer försiktiga i de röda fodrarna som uttrycks Pistil, elever kan göra på ett säkrare och hälsosammare sätt, sade han.

Varning Röda passager
Pistil slutförde sina anmärkningar på följande sätt: sayılı Det finns fler dagar kvar för en ny utbildningsperiod. Det är av stor vikt att våra elever inte stöter på några negativa situationer när de korsar vägen i områden där det finns trafik vid skolans ingång och utgång. Vi får snabba krav från våra medborgare att bromsa fordonen som går snabbt. Antalet ojämnheter i vår stad är ganska högt. Förutom att det är ett problem för ambulanser och brandbilar kan vi också uppfylla våra medborgares krav. Just nu implementerar vi en ny applikation och gör raderna i skolans gångvägar till röda. På detta sätt kommer våra linjer att bli mer framträdande och skapa medvetenhet för våra bilförare. Våra studenter kommer också att ha en hälsosammare övergång. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar