Sakarya MTB Cup Breaths

Den första dagen av International Mountain Bike Championship Sakarya MTB Cup hölls i Sunflower Cycling Valley med deltagande av mer än 30 idrottare från 150 länder. Den ryske cyklisten Timofei Ivanov, som tävlar i kategorin Elite herrar, vann guldmedaljen; Anton Sintsov, idrottare från Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespor, vann bronsmedaljen. I kategorin Unga män vann Halil İbrahim Doğan, en idrottare från Metropolitan Belediyespor Cycling Team, priset.

Sakarya MTB Cup International Pedal Championship hölls under regi av ordförandeskapet i Metropolitan Municipality Sakarya MTB Cup 'Pedal for a Clean World' -tema började i Sunflower Bicycle Valley. Ungdoms- och idrottsminister Mehmet Kasapoğlu startade tävlingarna; I mästerskapet guvernör Irfan Balkanlıoğlu, borgmästare Zeki Toçoğlu, AK-partiets biträdande Cigdem Erdogan Atabek, Kenan Sofuoglu, AK-partiets provinsordförande Fevzi svärd, Cykelförbundets president Erol Küçükbakırcı, cyklister och ett stort antal åskådare ägde rum. Tävlingarna som startade i kategorin Elite Women fortsatte med Young Men, Young Women och Elite Men-lopp.

Unga män på Tribune of the Metropolitan
Blaza Pintaric från Slovenien i kategorin Elite Women var mästaren; Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespor Cycling Team atlet Halil İbrahim Doğan fick utmärkelsen i kategorin Young Men. 3 för Young Men vann Okan Aydoğan. Halil İbrahim Doğan talade efter tävlingen och sa: orum Jag tackar de som bidrog till organisationen. Ett snabbt spår. Vi har stora mål i 2019. ” Okan Aydoğan gratulerade alla tävlande och tackade dem för anläggningen. I kategorin Unga kvinnor var mästaren Azize Bekar.

Stor spänning i Elite Men
Sakarya MTB Cup Elite Herrlopp, som startades av president Zeki Toçoğlu och sändes live i 150 länder, var hisnande. Timofei Ivanov vann guldmedaljen efter loppen bestående av 6 etapper. President Zeki Toçoğlu vann silvermedaljen som gavs av Martins Blums; Salcano Sakarya Metropolitan Belediyespors atlet Anton Sintsov tog bronsmedaljen. Efter prisutdelningen borrades en vattenbrunn för att nå 15 tusen människor i Afrika som en del av projektet för socialt ansvar.

Bra spår
Championidrottare Timofei Ivanov sa att han var nöjd efter mästerskapet och sa: ü Jag tackar de som bjöd in oss hit. Ett bra spår, en bra organisation. Jag hittade det väldigt bra och tack så mycket ”.