Sakarya MTB Cup Final

International Mountain Bike MTB Cup Marathon-serien avslutades med tävlingar i Sunflower Bike Valley. Elite Men 88 vann Timofei Ivanov och Elite Women 65 vann Yovana Sırnagoratz guldmedalj. Bayraktar, "Jag vill tacka alla Sakarya-människor som är intresserade av mästerskapet," sade han.

Sakarya MTB Cup International Marathon Series Elite Women and Men Race som hölls under regi av ordförandeskapet i Sakarya Metropolitan Municipality hölls i Sunflower Bicycle Valley. Elite herrar 88 kilometer, Elite Women's 65 kilometer maraton. Den två dagar långa cykelfestivalen avslutades med tävlingarna i 2-kategorin.

Nya organisationer
Orhan Bayraktar, chef för avdelningen för ungdomar och idrottstjänster som uttalade sig om maratonracen och tävlingarna som ägde rum igår, sa: ”Jag vill tacka våra Sakarya-medborgare. De lämnade oss inte ensamma den här varma dagen. Jag vill tacka alla som förberedde Sunflower Bicycle Valley för tävlingarna och bidrog till organisationen. Vi har gjort det möjligt för 30 idrottare från hela världen att njuta av sin tid i vår stad. Stort tack till alla som vill träffas i organisationer ”

Lektorns namn
Den ryska cyklisten Timofei Ivanov vann guldmedaljen i Sakarya MTB Cup Elite herrar 88 kilometer maratonlopp. Yovana Sırnagoratz vann guldmedaljen i Elite Women 65 kilometer-lopp. Efter prisutdelningen borrades en vattenbrunn för att nå 15 tusen människor i Afrika inom ramen för projektet om socialt ansvar.